kara_inci Hectopat Katılım 20 Mart 2019 Mesajlar 123 Yer Denizli Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2020 #1 Normal telefon kamerasıyla HD 1080p olarak çektiğim bir videoyu nasıl animasyona çevirebilirim? Hangi programı kullanmam gerek? Nereden başlamam gerek? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Eylül 2020
Normal telefon kamerasıyla HD 1080p olarak çektiğim bir videoyu nasıl animasyona çevirebilirim? Hangi programı kullanmam gerek? Nereden başlamam gerek?
Çözüm JohnConstantine 29 Eylül 2020 kara_inci dedi: Çekilmiş bir videoyu çizgi film tarzinda animasyona dönüştürmek istiyorum. Hangi programla yapabilirim? Genişletmek için tıkla... After effects içinde bunun için efektler vs. var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
kara_inci dedi: Çekilmiş bir videoyu çizgi film tarzinda animasyona dönüştürmek istiyorum. Hangi programla yapabilirim? Genişletmek için tıkla... After effects içinde bunun için efektler vs. var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
JohnConstantine Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Kasım 2016 Mesajlar 3.920 Makaleler 3 Çözümler 46 Yer Jerusalem 29 Eylül 2020 #2 Animasyondan kastınız çizgi dizi benzeri şey ise kullanmanız gereken önde gelen programlar: Adobe Character Animator Blender Cinema 4D Maya Animate CC After Effects Artı 0 Eksi
Animasyondan kastınız çizgi dizi benzeri şey ise kullanmanız gereken önde gelen programlar: Adobe Character Animator Blender Cinema 4D Maya Animate CC After Effects
KS KS kara_inci Hectopat Katılım 20 Mart 2019 Mesajlar 123 Yer Denizli Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2020 #3 JohnConstantine dedi: Animasyondan kastınız çizgi dizi benzeri şey ise kullanmanız gereken önde gelen programlar: Adobe character animator. Blender. Cinema 4D. Maya. Animate CC. After Effects. Genişletmek için tıkla... Çekilmiş bir videoyu çizgi film tarzinda animasyona dönüştürmek istiyorum. Hangi programla yapabilirim? Artı 0 Eksi
JohnConstantine dedi: Animasyondan kastınız çizgi dizi benzeri şey ise kullanmanız gereken önde gelen programlar: Adobe character animator. Blender. Cinema 4D. Maya. Animate CC. After Effects. Genişletmek için tıkla... Çekilmiş bir videoyu çizgi film tarzinda animasyona dönüştürmek istiyorum. Hangi programla yapabilirim?
JohnConstantine Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Kasım 2016 Mesajlar 3.920 Makaleler 3 Çözümler 46 Yer Jerusalem 29 Eylül 2020 #4 kara_inci dedi: Çekilmiş bir videoyu çizgi film tarzinda animasyona dönüştürmek istiyorum. Hangi programla yapabilirim? Genişletmek için tıkla... After effects içinde bunun için efektler vs. var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi Çözüm
kara_inci dedi: Çekilmiş bir videoyu çizgi film tarzinda animasyona dönüştürmek istiyorum. Hangi programla yapabilirim? Genişletmek için tıkla... After effects içinde bunun için efektler vs. var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS kara_inci Hectopat Katılım 20 Mart 2019 Mesajlar 123 Yer Denizli Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2020 #5 JohnConstantine dedi: After Effects içinde bunun için efektler vs. var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... İşte bu abi çok sağ ol. Artı 0 Eksi
JohnConstantine dedi: After Effects içinde bunun için efektler vs. var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... İşte bu abi çok sağ ol.