indows 10; kullanıcı kimliklerini, cihazları ve bilgileri yalnızca Microsoft tarafından sunulan makine zekasıyla desteklenen kapsamlı bir çözümle koruyarak güvenlik konusunda çığır açıyor.
Windows 10, otomatik güncelleştirmeler etkinleştirilmiş olarak gelir. Bu sayede en son özellikleri ek ücret ödemeden edinirsiniz.+
Tümünü Genişlet | Tümünü Daralt
Windows Temel Özellikleri
Yerleşik güvenlik, üretkenlik ve yönetim özellikleri zaman, para ve iş gücü konusunda tasarruf etmenizi sağlar.
Tümünü Genişlet | Tümünü Daralt
İş Yönetimi ve Dağıtım
Hangi Windows 10 sürümünü satın alacağınıza tam olarak karar verin. Microsoft'un kapsamlı kontrol listesiyle Windows 10 Home ve Pro'yu karşılaştırın ve seçiminizden emin olun!
Windows 10; kullanıcı kimliklerini, cihazları ve bilgileri yalnızca Microsoft tarafından sunulan makine zekasıyla desteklenen kapsamlı bir çözümle koruyarak güvenlik konusunda çığır açıyor.
Özellik
Windows 10 Home
Windows 10 Pro
Windows Hello
Cihaz şifrelemesi
Güvenlik duvarı ve ağ koruması
İnternet koruması
Ebeveyn denetimleri / koruma
Güvenli Önyükleme
BitLocker cihaz şifrelemesi3
–
Windows Bilgi Koruması (WIP)
–
Windows Defender Virüsten Koruma
WİNDOWS TEMEL ÖZELLİKLERİ
Windows 10, otomatik güncelleştirmeler etkinleştirilmiş olarak gelir. Bu sayede en son özellikleri ek ücret ödemeden edinirsiniz.
Özellik
Windows 10 Home
Windows 10 Pro
Dijital kalem ve dokunma
Microsoft Edge
Pil tasarrufu modu
Mobil
İŞ YÖNETİMİ VE DAĞITIM
Yerleşik güvenlik, üretkenlik ve yönetim özellikleri zaman, para ve iş gücü konusunda tasarruf etmenizi sağlar.