Salazerj Centipat Katılım 21 Ekim 2024 Mesajlar 489 Çözümler 1 14 Kasım 2024 #11 SPINJIRO dedi: Online olarak mi yoksa dümdüz oyunu mu? Genişletmek için tıkla... Oyunu oynayamazsın Ultimate alman lazım
SPINJIRO dedi: Online olarak mi yoksa dümdüz oyunu mu? Genişletmek için tıkla... Oyunu oynayamazsın Ultimate alman lazım
SPINJIRO Centipat Katılım 1 Temmuz 2024 Mesajlar 159 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2024 #12 Salazerj dedi: Oyunu oynayamazsın Ultimate alman lazım. Genişletmek için tıkla... Hocam ama PC game Pass oyun listesinde gösteriyor oyunu.
Salazerj dedi: Oyunu oynayamazsın Ultimate alman lazım. Genişletmek için tıkla... Hocam ama PC game Pass oyun listesinde gösteriyor oyunu.
Salazerj Centipat Katılım 21 Ekim 2024 Mesajlar 489 Çözümler 1 14 Kasım 2024 #13 SPINJIRO dedi: Hocam ama PC game Pass oyun listesinde gösteriyor oyunu. Genişletmek için tıkla... Siz PC mi diyosunuz? Ben Xbox sanıyorum pardon onu bilmiyorum.
SPINJIRO dedi: Hocam ama PC game Pass oyun listesinde gösteriyor oyunu. Genişletmek için tıkla... Siz PC mi diyosunuz? Ben Xbox sanıyorum pardon onu bilmiyorum.
SPINJIRO Centipat Katılım 1 Temmuz 2024 Mesajlar 159 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2024 #14 Salazerj dedi: Siz PC mi diyosunuz? Ben Xbox sanıyorum pardon onu bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... PC hocam öğrenirseniz haber verirseniz sevinirim.
Salazerj dedi: Siz PC mi diyosunuz? Ben Xbox sanıyorum pardon onu bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... PC hocam öğrenirseniz haber verirseniz sevinirim.
Salazerj Centipat Katılım 21 Ekim 2024 Mesajlar 489 Çözümler 1 14 Kasım 2024 #15 SPINJIRO dedi: PC hocam öğrenirseniz haber verirseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Xbox'da iseniz sadece Ultimate alarak oynayabiliyorsunuz ama sanırım PC Game pass'de EA play içeriyor.
SPINJIRO dedi: PC hocam öğrenirseniz haber verirseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Xbox'da iseniz sadece Ultimate alarak oynayabiliyorsunuz ama sanırım PC Game pass'de EA play içeriyor.