Normalde 144 Hz olan laptop ekranı sadece 60 Hz olarak gözüküyor

AaronDRory

Yoctopat
Daha fazla  
Bilgisayarım Casper Excalibur G870. normalde 144 Hz de kullanıyordum. Dün eve geldiğimde ekran gidip geldi o andan beri sadece 60 Hz gözüküyor.

Ekran kartını resetlemeyi deneyin devam ederse format atmak da bir çözüm olabilir.

Hocam ekran kartı driverlarınızı kurdunuz mu? Bende de benzeri olmuştu ekran kartı driverını kurunca düzelmişti.

Gelişmiş ekran ayarlarına baktın mı? Oraya girersen çözünürlüğü ve Hertz ayarı orada var

Ekran kartı driverları kuruluysa eğer NVIDIA Denetim Masası veya NVIDIA uygulamasından Hertz ayarları yapılabiliyor diye biliyorum.
Veya CRU programını indirip Hertz değerlerini de ayarlayabilirsiniz.

Gelişmiş ekran ayarlarına baktın mı? Oraya girersen çözünürlüğü ve Hertz ayarı orada var
Orada da 60 hz den başka seçenek gözükmüyor
Ekran kartı driverları kuruluysa eğer NVIDIA Denetim Masası veya NVIDIA uygulamasından Hertz ayarları yapılabiliyor diye biliyorum.
Veya CRU programını indirip Hertz değerlerini de ayarlayabilirsiniz.
Aynı şekilde 60 hz dışında seçenek çıkmıyor
Hocam ekran kartı driverlarınızı kurdunuz mu? Bende de benzeri olmuştu ekran kartı driverını kurunca düzelmişti.
Kurdum hocam ama düzelmedi
Ekran kartını resetlemeyi deneyin devam ederse format atmak da bir çözüm olabilir.
Deneyeceğim şimdi

Orada da 60 Hz'den başka seçenek gözükmüyor.

Aynı şekilde 60 Hz dışında seçenek çıkmıyor.

Kurdum hocam ama düzelmedi.

Deneyeceğim şimdi.

CRU programı ile yapmayı deneyin.
Olur diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…