A AaronDRory Yoctopat Katılım 29 Mart 2025 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2025 #11 kaju_katili dedi: bilgisayar çalışıyor ama ekran gelmiyor mu yani Genişletmek için tıkla... Evet bilgisayar açılırken Excalibur yazısı geliyor ancak Windows ekranı gelmiyor siyah ekranda kalıyor
kaju_katili dedi: bilgisayar çalışıyor ama ekran gelmiyor mu yani Genişletmek için tıkla... Evet bilgisayar açılırken Excalibur yazısı geliyor ancak Windows ekranı gelmiyor siyah ekranda kalıyor
kaju_katili Hectopat Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 31 29 Mart 2025 #12 AaronDRory dedi: Evet bilgisayar açılırken Excalibur yazısı geliyor ancak Windows ekranı gelmiyor siyah ekranda kalıyor. Genişletmek için tıkla... Yok siz bence bir format atın ben siz ekran gelmiyor deyince ekran kartınız yandı sandım ondan korktum
AaronDRory dedi: Evet bilgisayar açılırken Excalibur yazısı geliyor ancak Windows ekranı gelmiyor siyah ekranda kalıyor. Genişletmek için tıkla... Yok siz bence bir format atın ben siz ekran gelmiyor deyince ekran kartınız yandı sandım ondan korktum
A AaronDRory Yoctopat Katılım 29 Mart 2025 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2025 #13 kaju_katili dedi: Yok siz bence bir format atın ben siz ekran gelmiyor deyince ekran kartınız yandı sandım ondan korktum Genişletmek için tıkla... Bayram sonrası servise götürmeyi düşünüyordum zaten bakalım
kaju_katili dedi: Yok siz bence bir format atın ben siz ekran gelmiyor deyince ekran kartınız yandı sandım ondan korktum Genişletmek için tıkla... Bayram sonrası servise götürmeyi düşünüyordum zaten bakalım
A AaronDRory Yoctopat Katılım 29 Mart 2025 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2025 #15 kaju_katili dedi: Hayırlısı Olsun diyelim Genişletmek için tıkla... Hocam açılışta güvenli moda çekemiyorum pc yı f8-f9 falan iş yapmıyor
kaju_katili dedi: Hayırlısı Olsun diyelim Genişletmek için tıkla... Hocam açılışta güvenli moda çekemiyorum pc yı f8-f9 falan iş yapmıyor
kaju_katili Hectopat Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 31 29 Mart 2025 #16 AaronDRory dedi: Hocam açılışta güvenli moda çekemiyorum PC'yı F8-F9 falan iş yapmıyor. Genişletmek için tıkla... Bir fikrim yok dediğiniz gibi bayramdan sonra bir servise götürmeyi deneyin bence.
AaronDRory dedi: Hocam açılışta güvenli moda çekemiyorum PC'yı F8-F9 falan iş yapmıyor. Genişletmek için tıkla... Bir fikrim yok dediğiniz gibi bayramdan sonra bir servise götürmeyi deneyin bence.