oguzhanaw Hectopat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 300 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2021 #1 Wot oynuyorum eskiden orta iyileştirilmesi ayarla 40 FPS alırken şimdi standart en düşük ayarlarda 30 FPS zar zor alıyorum. Çözümü var mıdır? Şimdiden teşekkürler.
Wot oynuyorum eskiden orta iyileştirilmesi ayarla 40 FPS alırken şimdi standart en düşük ayarlarda 30 FPS zar zor alıyorum. Çözümü var mıdır? Şimdiden teşekkürler.
mdusova Centipat Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 199 Çözümler 1 Yer Onsuz Her Yer 27 Haziran 2021 #2 Performans modunda olup olmadığınızı kontrol eder misiniz? + Laptop mu yoksa masaüstü mü kullanıyorsunuz? + İşletim sisteminiz nedir? + Sistem özelliklerinizi atar mısınız? + Soğutucu kullanıyor musunuz? Artı 0 Eksi
Performans modunda olup olmadığınızı kontrol eder misiniz? + Laptop mu yoksa masaüstü mü kullanıyorsunuz? + İşletim sisteminiz nedir? + Sistem özelliklerinizi atar mısınız? + Soğutucu kullanıyor musunuz?
Shac0 Hectopat Katılım 13 Şubat 2019 Mesajlar 166 27 Haziran 2021 #3 :/ Dosya Ekleri konu sahibi sistem.png 141,1 KB · Görüntüleme: 55 Artı 0 Eksi
KS KS oguzhanaw Hectopat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 300 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2021 #4 mdusova dedi: Performans modunda olup olmadığınızı kontrol eder misiniz? + Laptop mu yoksa masaüstü mü kullanıyorsunuz? + İşletim sisteminiz nedir? + Sistem özelliklerinizi atar mısınız? + Soğutucu kullanıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Performans modu da L -Laptop -Windows 10. - i5 3210M 8 GB RAM GT620M. -Hayır Artı 0 Eksi
mdusova dedi: Performans modunda olup olmadığınızı kontrol eder misiniz? + Laptop mu yoksa masaüstü mü kullanıyorsunuz? + İşletim sisteminiz nedir? + Sistem özelliklerinizi atar mısınız? + Soğutucu kullanıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Performans modu da L -Laptop -Windows 10. - i5 3210M 8 GB RAM GT620M. -Hayır
mdusova Centipat Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 199 Çözümler 1 Yer Onsuz Her Yer 27 Haziran 2021 #5 Sürücüleriniz güncel mi? Artı 0 Eksi
KS KS oguzhanaw Hectopat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 300 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2021 #6 mdusova dedi: Sürücüleriniz güncel mi? Genişletmek için tıkla... Güncel. mdusova dedi: Sürücüleriniz güncel mi? Genişletmek için tıkla... Bazen de oyun çöküyor ekran kartı bir şey hatası alıyorum ya da mavi ekran veriyor. Son düzenleme: 27 Haziran 2021 Artı 0 Eksi
mdusova dedi: Sürücüleriniz güncel mi? Genişletmek için tıkla... Güncel. mdusova dedi: Sürücüleriniz güncel mi? Genişletmek için tıkla... Bazen de oyun çöküyor ekran kartı bir şey hatası alıyorum ya da mavi ekran veriyor.