Normalden düşük internet hızı

Storman01

Hectopat
Merhaba, benim altyapı normalde ADSL'di 2 ay önce Türk Telekom geldi fiber baglayacağız vs her neyse tamam dedik bağlamaya çalıştılar her gün sürekli farklı farklı ekip geliyor, ne yapıyorlar anlamıyorum. 2 ay oldu hala geliyorlar soruyorum hala bağlayacağız dedi. Bende dedim paketimi yükseltim. TürkNet'e yazım eğer baglarlarsa hazır olsun paket dedim. Altyapı bakıyorum 81MB alabilirsiniz diyor dedim. Süper falan geçirdim paketi hiçbir şey yok 81'in yanidnan geçemez 24 falan alıyorum dedim. Sanırım baglicaklar yavaş yavaş gelir dedim. 1 hafta oldu halen aynı arada 30'a falan çıkıyor böyle olmayacak. Müşteri hizmetleri destek kaydı açtım saha ekibi geldi sizin altyapı 24 destekliyor vs dedi. Ondan kullanıcı hatası deyip gittiler dedim. Tamam olabilir öyledir dedim ama ondan önce TürkNet bayağı bir destek kaydı açtım bazen hızım 10'a bile düştü. Hatta temelli koptugu oldu bazen 35 görüyordu dedim nasıl 24 o zaman birakmayacağım bunun peşini dedim. Uğraştık işte şu an bana gelen hız 40-50 arası bir şekilde 2 ay oldu ama yaptılar ama ben TürkNet ile konuştuğum zaman sizin modeme 92MB veriyoruz diyor dedim. Nasıl bana 40-50 geliyor o zaman şimdi de onunla uğraşıyoruz anlicaniz rezil ettiler kaç aydır bir işi yapamadılar. Biraz uzun yazdım ama umarım anlatabilmissimdir. Sizin öneriniz nedir ZyXEL'in VMG3312-B10B modelini kullanıyorum şimdiden beni dinlediğiniz için teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…