Normalden yüksek gelen sesleri otomatik kısan bir program var mı?

artifactr

Kilopat
Daha fazla  
Şöyle açıklayayım. Mesela marvels Spider-Man oyununda olması lazım veya Detroit'te yanlış hatırlamıyorsam gece ses modu vardı, oyunda aniden çıkan yüksek sesleri otomatik azaltıyordu. Benim genel olarak Windows'ta bunu yapabilen bir programa ihtiyacım var. Gece film izlerken falan silah sesleri olsun türlü türlü yüksek ses çıkan sahneler olsun bunları rahat rahat elim hoparlörün ses değiştirme tuşunda olmadan izlemek istiyorum. Böyle bir program var mı?

Aşağıdaki seçili ayarı dene istersen. Yüksek ses ile alçak sesleri eşitliyor. Alçak sesleri yükselttiğine şahit oldum ama tam tersini net olarak hatırlamıyorum. Ancak deneyebilirsin. Bu ayar işe yaramazsa EqualizerAPO isimli program ile de yapılabiliyor diye biliyorum. Ses limiti gibi bir ayarı vardı.

Bende bu seçenek var dediğiniz gibi fakat yine ses aşırı yüksek gleiyor hatta daha da artıyor açınca anlamadım gitti. Equalizerapo yu araştıracağım biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…