Sir. Peker Centipat Katılım 26 Ağustos 2020 Mesajlar 280 2 Temmuz 2021 #1 Normie ne demek, arkadaşlar? Sürekli duyuyorum Instagram'de ve Discord'da.
R MR.X E Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 2.261 Makaleler 1 Çözümler 7 2 Temmuz 2021 #2 Sir. Peker dedi: Normie ne demek, arkadaşlar? Sürekli duyuyorum Instagram'de ve Discord'da. Genişletmek için tıkla... normie /r9k/ ve pepegillerin kadim düşmanıdır. eksisozluk.com
Sir. Peker dedi: Normie ne demek, arkadaşlar? Sürekli duyuyorum Instagram'de ve Discord'da. Genişletmek için tıkla... normie /r9k/ ve pepegillerin kadim düşmanıdır. eksisozluk.com
I ısıkarayanbirey Picopat Katılım 16 Aralık 2023 Mesajlar 126 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2024 #3 Yaptıkları bütün şakaları toplumun isteğine ve beklentilerine göre yaparlar. Asla kendilerine özgü bir mizah türü üretemezler, çünkü toplum tarafından tepki görme olasılıkları vardır.
Yaptıkları bütün şakaları toplumun isteğine ve beklentilerine göre yaparlar. Asla kendilerine özgü bir mizah türü üretemezler, çünkü toplum tarafından tepki görme olasılıkları vardır.