telefonunugoster
Centipat
Daha fazla
@telefonunugoster fanatikliği en derininden hissettirdiğin için teşekkür ederim. ESET ve Kaspersky'ın bir pr çalışması (abartılı) ile ön plana çıkmadığı gibi. Sizin arkadaş gibi Torrent kullananların yanında promosyon olarak yüklenmiyor. Ben burada konu sahibi arkadaşa yardımcı olmak için bireysel çözüm planı sunarken siz işi kurumsala çekiyorsunuz. Kurumsal olarak baktığında en sağlam firma McAfee'dir. Kullandıkları kendi içerisindeki av sistem ve hızlı çözüm odaklı olmaları ön plana çıkartan etkenlerdir. Ben hiçbir marka savunuculuğu yapmadığım gibi, en başta belirttim. Kendi fikrimdir ve bu fikre saygılı geri dönüşlere açığımdır. Ama siz Norton kullanmayan aptaldır konumuna getirdiğiniz yorumunuzla devam edin. Benim sunduğum öneriler bireysel/ev kullanıcılarına odaklıydı. Kurumsal kısma gelirsek zaten sistemler Windows'tan çok Linux platformunda. Ben daha cevap yazmayı gereksiz buluyorum ve baktıkça güleceğim bir konuşma döndü benim için. Her şey için teşekkürler.
Gül kardeşim bana ne ? bu senin tiniyetini ve zihniyetini belli eder .
Ben burada eristik de takılmıyorum , Zübüklük de yapmıyorum .
Norton bütün listelerde ya birincidir ya da bitdefenderin altında yer alır .
Kaspersky ve Eset yılların sorunlu firmasıdır ve bunu bilmeyen yoktur .
Ben burada bir şeyin savunuculuğundan çok 6 yıldır tek sorun yaşamamanın verdiği hazzı yazıyorum .
ben burada işletme sahiplerinin ESET ve Kaspersky belasından çektikleri sıkıntıları yazıyorum .
Ben burada ESET ve Kaspersky 'ın ürünün arkasında durmadığı gibi sürekli insanları mağdur ettiğini yazıyorum .
Git şimdi odanın bir köşesine kıs kıs gül benim ne umurumda olacak