İşte bu konuda haklısınız, yıllardır Norton kullanıyorum, geçen arkadaşım ESET yüklemek istedi mısır nişastası döktüm üstüne.
Katılıyorum, en son Kaspersky yüklediğimde Windows 10 bilgisayarım Windows 95'e geri yüklendi. Çok şaşırmıştım.
İşte burada haklısınız. ESET'ten ürün almaya çalıştım direkt ödeme sayfasında yönlendirdi! Böyle güvenlik firması mı olur?
Hocam noktayı koydunuz.
Hiciv Hiciv , Yerme , Gram işletme bilginiz fabrika bilginiz yok , ürünle alakalı geri dönüt yok .. Kendinizce yok format atınca loglar gidiyormuş format atmak lazımmış gibi akıllar .
Daha CMD bilmeyen betik bilmeyen Powershell bilmeyen iki satır kod yazamayan canım onlar formatla hallolur .
Fabrika sahipleri göç ediyor , Kaspersky Eset illallah ettiler ... Çözüm yok ama gel gör , hiçbir dönütü olmayan gelip burada su yarıştırıyor .
Biz bireysel kurumsal olarak Norton kullanıyoruz , ve müşterilerimize de norton öneriyoruz .
Bu sayede müşterilerimizden tek bir kere bile olumsuz dönüş almadık .
Rahat rahat internette geziniyorlar , istedikleri yerlere tıklıyorlar ve Norton otomatik görevini yapıyor .
Bizler sizin gibi çak formatı geç kafasında yarı cahiller değiliz .
İnsanlar bilgisayarlarını uzun yıllar formatsız sorunsuz düzenleriyle kullanmak istiyor .
Yok yedek al yok taşı yok verileri yedekle işine girmek istemiyorlar .
Bizde araştırıp böyle çözüm bulduk .
Siber güvenlikle alakalı 74 sayfalık raporumuza da zaten bunu ekledik .
Herkes memnun .
Bu yüzden de ESET KASPERSKY gibi ürünler asla ve asla bizim yelpazemizde olmayacak .
Çünkü biz bilinçli tüketiciyiz , Baktık ki bize zarar veriyor ve bizi kullanıyor , o firmayla yollarımızı ayırırız .
Kalkıp da Milletin çoğunluğu gibi .. bilinçsiz tüketici olarak o firmaları paraya boğmayız .