Norton 360 for Gamers vs Kaspersky Premium

Kaspersky free yeterli. Satın alacaksan da Kaspersky. Çok yararlı. Her programa virüs diye atlamıyor. Korumasını seviyorum bazen sahte sitelere falan girince uyarıyor. Crack oyunlarıma laf etmiyor.

Kaspersky.

Şu an 1 yıllık üyeliğim bitti farklı bitti ama indirim sağlamıyor 730TL den o yüzden bir sormak istedim.
Premium mu kullanıyorsun veya kaç cihaz kullanıyorsun? Ben 2 yıldır kullanıyorum ve her seferinde bana diğer yıl için indirimli fiyat sunuyor. Seneye 230 liradan yenileme yapacak mesela.

Nereden bakabilirim ben 5 PC premium kullanıyorum ama 730TL gibi bir fiyat istiyor.

Hocam çocuk yoksa premium gereksiz. Standart, Plus ve Premium aynı koruma derecesine sahip. Sadece yanında verdiği ekstra özellikler var. Sana tavsiyem VPN ihtiyacın yoksa git standart sürümü al geç. Ayrıca sonraki yıl indirimli fiyat uygulanması için bir yöntem var. 2 yıldır bu şekilde indirim yapıyorum.

Nasıl bir yöntem?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…