Norton 360 "Key Başka bir Hesaba Ait" Hatası

|.naVih

Megapat
Yer
Orta Dünya
Daha fazla  
Meslek
Valar
Sevgili Technopat üyeleri iki gün önce G2A'dan Norton 360, 180 günlük aldım key geldi. Ben Norton 360 yerine Norton Security'i indirip hesap açtım, keyi girdim olmadı. Sonradan farkettim ki yanlış olanı indirmişim ve 360'ı indirdim önceki açtığım hesapla giriş yapıp keyi girdim ve oldu. Buraya kadar sıkıntı yok, 2 gün geçti şöyle bir yazı geldi: "deneme süreniz dolmuştur aboneliği güncelleyin" ben de girişi yapıyorum, keyi yazıyorum ve bu keyin baska bir hesaba ait olduğu hatasını veriyor. Lütfen yardım edin.

Son düzenleyen: Moderatör:
G2A bilindik bir sitedir. Üzerine yatacaklarını veya kandıracaklarını sanmıyorum. Recep Bey'in dediği gibi müşteri temsilcileriyle iletişime geçip durumu bildirin. Mail adresinize mail atmışlardır alışverişinize dair. Oradan sipariş kodunu isterler, onu verirsiniz bir hal çaresine bakarlar diye düşünüyorum.

Bilindik ama yasal niyetine aldığınız bu keyler üretici firmaya bir gelir sağlamamakta. Yeni bir key verir G2A, sonuçta bu promosyon dağıtılan keyler. Norton 360 geliştirmesi de duran bir üründür.

Belirtmek istediğim bu şekilde aldığınız keylerin üretici firmalara katkısının olmaması.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…