Norton 360 şifre çalabilen programı engeller mi?

Metehan023

Hectopat
Yer
Ankara Eryaman
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ5 14400F
RTX 3070 FE
32gb ram
MSI B760I
500GB M2 SSD
2 TB HDD
Corsair 500W PSU

Asus Tuf 165HZ IPS 1080P 27" Monitör
Anker Q45 Kulaklık
G502X Kablolu Mouse
Redragon K582 Klavye
Exvega Andromeda Koltuk
Hesaplarım falan gider mi? DC, Google, Outlook vb. çünkü az önce Filmora crack indirdim açtım virüs çıktı.

Eğer exploit yemişsen ve sisteme girilmişse çoktan Pass the cookie yöntemi ile tüm şifreler ellerine geçirmiştir.

Norton 360 engelleyemez mi hesaplarımın gitmesini?​

Norton gayet iyi bir antivirüs eğer sizde bilinçli bir şekilde kullanırsanız durdurur.

Sen şifrelerini değiştir ve 2 aşamalı doğrulama etkinleştirin.

Norton'u 4 senedir kullanıyorum. Eğer firewall özelliğini aşağıdaki şekilde ayarlarsan sistemindeki tüm internete erişim aktiviteleri konusunda senin iznini ister. istersen bir kez engeller veya izin verirsin, istersen her zaman engeller veya izin verirsin. Bu seçenekleri de sonra ayarlar menüsünden değiştirebilirsin. Mesela bu özelliği ilk aktif ettiğin 1 2 gün sürekli bir şeyler sormaya başlar sana. Windows'un kendi zararsız ve internete bağlanan 20'ye yakın DLL'si veya uygulaması var arka planda çalışan. İyiyle kötüyü ayırt edeibiliyorsun ama. Senden internete erişim isteyen hangi uygulamaysa kaynağını göster diyerek hangi klasörde olduğuna bakıp anlıyorsun senin için iyi mi yoksa kötü mü diye. Ama emin ol web'de gezinirken bile zaten zararlı bir çok siteniin pop-up, zararlı reklam vs şeylerini engelliyor.

1681502726667.png

4 senedir bu firewall yöntemi ve denetimiyle crack ıvır zıvır hiç bir şey sistemime giremedi.

Norton'u 4 senedir kullanıyorum. Eğer firewall özelliğini aşağıdaki şekilde ayarlarsan sistemindeki tüm internete erişim aktiviteleri konusunda senin iznini ister. istersen bir kez engeller veya izin verirsin, istersen her zaman engeller veya izin verirsin. Bu seçenekleri de sonra ayarlar menüsünden değiştirebilirsin. Mesela bu özelliği ilk aktif ettiğin 1 2 gün sürekli bir şeyler sormaya başlar sana. Windows'un kendi zararsız ve internete bağlanan 20'ye yakın DLL'si veya uygulaması var arka planda çalışan. İyiyle kötüyü ayırt edeibiliyorsun ama. Senden internete erişim isteyen hangi uygulamaysa kaynağını göster diyerek hangi klasörde olduğuna bakıp anlıyorsun senin için iyi mi yoksa kötü mü diye. Ama emin ol web'de gezinirken bile zaten zararlı bir çok siteniin pop-up, zararlı reklam vs şeylerini engelliyor.

Eki Görüntüle 1740249

4 senedir bu firewall yöntemi ve denetimiyle crack ıvır zıvır hiç bir şey sistemime giremedi.
Hocam Nortonun hafiflği nedir Eset'e kıyasla?

Eset benzeri hafif bir şey arıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı