Norton 360 sildikten sonra HyperX Cloud 3 kulaklığın mikrofon sesi azaldı

Sh1r0

Femtopat
Daha fazla  
Normalde sesim duzgun giderken bugün sadece Norton 360 programını sildikten sonra sesimin az gittiğini işte kayıt programlarında daha az gittiğini fark ettim. HyperX'in software'indayken normalde 40'ta tuttuğum mikrofon kendi kendini fullemeye başladı. Ben konuştukça eskiden olmuyordu. Neden böyle oluyor? Beni aydınlatın acaba virüs tarzı bir şey mi yedim ya da yazılımsal sıkıntı mı var?

Virüs değildir muhtemelen. Windows defenderla tarayın yine de. Windows ayarlarından mikrofonunuzun ayarlarını kontrol edin.Aynı şekilde kayıt uygulamasından da kontrol edin. Eğer hala sorun çözülmezse bass boost programlarından minimal artışla ayarlayabilirsiniz.

Virüs tarzı bir şey yeseydiniz Norton 360 uyarırdı zaten diye düşünüyorum. Ses sürücülerini güncelleyebilirsiniz güncel değilse. Ya da şu adımı takip edin.

Denetim Masası>Donanım ve Ses>Ses>Kayıt>Mikrofon'u seçin>Düzeyler ve oradaki sayıyı kontrol edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…