YusufEnsar Hectopat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 151 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2021 #1 Ben antivirüs programı bakıyordum önüme Norton çıktı, fiyatı da uygun. Sizce alınır mı? Not: 8 GB RAM var ve kendi sitesinde almak istiyorum programı.
Ben antivirüs programı bakıyordum önüme Norton çıktı, fiyatı da uygun. Sizce alınır mı? Not: 8 GB RAM var ve kendi sitesinde almak istiyorum programı.
3 391039 Hectopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 1.285 Makaleler 1 Çözümler 2 10 Ocak 2021 #2 Kaspersky veya Malwarebytes tercih ederim.
Hangottom Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2020 Mesajlar 3.605 Makaleler 4 Çözümler 12 10 Ocak 2021 #3 Alinir. Az RAM tuketiyor. Ben de babam aldi kullaniyorum. Bayağı koruyor. 2 yildir kullaniyorum memnunum.
Alinir. Az RAM tuketiyor. Ben de babam aldi kullaniyorum. Bayağı koruyor. 2 yildir kullaniyorum memnunum.
L Lord Raiden Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 6.240 Makaleler 14 Çözümler 113 10 Ocak 2021 #4 Koruması güçlüdür ama sistemi normalden biraz fazla yorduğu söyleniyor. Sistem güçlü ise sorun olmaz gibi.
Koruması güçlüdür ama sistemi normalden biraz fazla yorduğu söyleniyor. Sistem güçlü ise sorun olmaz gibi.
Pmw Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Mart 2020 Mesajlar 2.165 Makaleler 3 Çözümler 16 Yer BSU 10 Ocak 2021 #5 Her hangi bir ücret ödemeden Kaspersky da kullanabilirsiniz. Çok sistemi yormaz. Kaspersky Ücretsiz Antivirüs 2022 İndirme | Ücretsiz Antivirüs Yazılımı | Kaspersky Bilgisayarınızı bilgisayar virüslerinden korumak için ücretsiz Kaspersky antivirüs yazılımını indirin. Kaspersky ile güvenliğinizi sağlayın. www.kaspersky.com.tr
Her hangi bir ücret ödemeden Kaspersky da kullanabilirsiniz. Çok sistemi yormaz. Kaspersky Ücretsiz Antivirüs 2022 İndirme | Ücretsiz Antivirüs Yazılımı | Kaspersky Bilgisayarınızı bilgisayar virüslerinden korumak için ücretsiz Kaspersky antivirüs yazılımını indirin. Kaspersky ile güvenliğinizi sağlayın. www.kaspersky.com.tr
canertuysuz Decapat Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 20 10 Ocak 2021 #6 Hocam bilgisayara virüs bulaştırmam diyorsanız hiç gerek yok antivirüs programına boşuna yorarsınız bilgisayarı
Hocam bilgisayara virüs bulaştırmam diyorsanız hiç gerek yok antivirüs programına boşuna yorarsınız bilgisayarı
YusufEnsar Hectopat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 151 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2021 #7 Hangottom dedi: Alinir. Az RAM tuketiyor. Ben de babam aldi kullaniyorum. Bayağı koruyor. 2 yildir kullaniyorum memnunum. Genişletmek için tıkla... Yaklaşık kaç mb tüketiyor norton360 standart
Hangottom dedi: Alinir. Az RAM tuketiyor. Ben de babam aldi kullaniyorum. Bayağı koruyor. 2 yildir kullaniyorum memnunum. Genişletmek için tıkla... Yaklaşık kaç mb tüketiyor norton360 standart
Hangottom Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2020 Mesajlar 3.605 Makaleler 4 Çözümler 12 10 Ocak 2021 #8 YusufEnsar dedi: Yaklaşık kaç MB tüketiyor Norton360 Genişletmek için tıkla... Cok az tuketiyor. Ama tam hatirlamiyorum bilgisayar basinda degilim.
YusufEnsar dedi: Yaklaşık kaç MB tüketiyor Norton360 Genişletmek için tıkla... Cok az tuketiyor. Ama tam hatirlamiyorum bilgisayar basinda degilim.