E Enescan Bektaş Hectopat Katılım 18 Ağustos 2012 Mesajlar 99 Yer Kocaeli 27 Aralık 2012 #1 Norton 360 sahibiyim toplam 3 bilgisayarda kurulma hakkı var. Şimdi ben programı silip tekrar yüklersem bir hakkım daha mı gidecek?
Norton 360 sahibiyim toplam 3 bilgisayarda kurulma hakkı var. Şimdi ben programı silip tekrar yüklersem bir hakkım daha mı gidecek?
Egemen Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Ağustos 2011 Mesajlar 8.863 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Ankara Daha fazla Meslek Doktor 27 Aralık 2012 #2 Programı silip tekrar yüklediğinde hakkının gitmemesi lazım. Zaten bir sorun olursa firma ile irtibata geçip durumu düzelttirirsin.
Programı silip tekrar yüklediğinde hakkının gitmemesi lazım. Zaten bir sorun olursa firma ile irtibata geçip durumu düzelttirirsin.
E Enescan Bektaş Hectopat Katılım 18 Ağustos 2012 Mesajlar 99 Yer Kocaeli 27 Aralık 2012 #3 Peki format atsam da aynı şekil mi olur? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Aralık 2012
Egemen Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Ağustos 2011 Mesajlar 8.863 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Ankara Daha fazla Meslek Doktor 27 Aralık 2012 #4 Format atıldığı zaman hakkın gidebilir. Firmayla irtibata geçersen bir sıkıntı olacağını zannetmiyorum.
Format atıldığı zaman hakkın gidebilir. Firmayla irtibata geçersen bir sıkıntı olacağını zannetmiyorum.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 28 Aralık 2012 #5 Format atsan da hakkın gitmez genelde. Bu tür yazılımlar donanımsal seri numarası ile kontrol yaparlar. Mesela anakartını değiştirince bir hakkın gider.
Format atsan da hakkın gitmez genelde. Bu tür yazılımlar donanımsal seri numarası ile kontrol yaparlar. Mesela anakartını değiştirince bir hakkın gider.
mevsres Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 16 Mart 2012 Mesajlar 6.392 Makaleler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2012 #6 O programı sen satın aldıysan tamam sorun yok. Bunu bir hesap gibi düşün, mesela Steam hesabı gibi. İstediğin zaman sil yükle hakkın dolana kadar.
O programı sen satın aldıysan tamam sorun yok. Bunu bir hesap gibi düşün, mesela Steam hesabı gibi. İstediğin zaman sil yükle hakkın dolana kadar.