Norton Ghost 15.0 nasıl kullanılır?

Daha fazla  
Bilgisayarımda çok ağır virüs kaptığı için format atılamıyor. O yüzden bir de bu yazılım üzerinden format atmak istiyorum. Nasıl format atabilirim bunun üzerinden?
Windows 10 var bilgisayarımda şu an.
Lütfen yanlış anlamayın ama konu hakkında bilgisi olmayanlar yanlış yönlendirmemek adına yazmayabilir. Programda ISO nasıl yapabilirim? USB kaydetmek için ana sayfadayım. Ne yapmam gerek?

Formatı BIOS'tan yapılır ve MBR'ye inen virüs yoksa format yapması lazım. Emin misiniz format atamadığına?

Ben temiz format atmak istiyorum. ISO'ya katılımsız program eklemek istiyorum. Formatdan sonra arkaplanda kurması için Chrome WinRAR Zoom gibi programlarla denedim olmadı. Bu seferlik gösterseniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben temiz format atmak istiyorum ISO'ya katılımsız program eklemek istiyorum formatdan sonra arkaplanda kurması için Chrome WinRAR Zoom gibi programlarla denedim olmadı bu seferlik gösterseniz
Hocam siz tam olarak ne istediğinize emin misiniz? Temiz format istiyorsanız çözüm yolunu söyledim. Neyi arkaplanda kurmasını istiyorsunuz? Zoom ne alaka?

@enginbey8108 bu program nasıl kullanılır en ufak bir fikrim yok ancak temiz kurulum yapılabileceğini düşünüyorum. Temiz kurulumdan kastım USB'den Boot edip harddiski sıfırladıktan sonra tekrar Windows yüklemek.

Norton Ghost, son sürümü 10 sene önce çıkmış bir yazılım ve bugün artık modern sistemleri desteklemiyor. Ancak belki CD'den boot edip o şekilde bir yedek alabilirsiniz ki Acronis True Image gibi bir yazılım varken boş uğraş.

Kaldı ki format atılmasını engelleyen bir virüs görmedim ben bugüne kadar. Norton Ghost kullanmaya çalışıyor olmanız bilgisayar bilginizi sorgulamama sebep oluyor. Bu durumda işin aslının format atılamaması değil, format atamamanız olduğunu düşünüyorum.

Şu rehberin neresinde takılıyorsunuz mesela?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…