Norton ile hızlı tarama yaparken "trojan peacomm" gibi birkaç dosya gözüktü ama Norton taramasına rağmen virüs olarak algılamadı. Norton destek sayfasında benim yaşadığımın aynısını yaşayan biri olmuş biri de Norton hızlı tarama esnasında sizde olan değil, kayıtlı olan virüsleri sizin bilgisayarınızda olup olmadığını tarar demiş ve çözüldü olarak işaretlenmiş cevap.
Norton Power Eraser ve tam tarama yaptım bir şey çıkmadı. Windows Defender da şu anlık bir şey demedi. Kaspersky falan da indiriyorum onla da tarayacağım. Sizce adamın dediği gibi mi olay?
Merhaba, Bu rehberimizde Kaspersky firmasının zararlı temizlemede iyi ve kullanımı kolay olan Kaspersky Virus Removal Tool adlı aracı ile zararlı temizliği yapmayı anlatacağım. Bu temizlik sonrasında inşallah sisteminizdeki zararlılardan kurtulmuş olacaksınız. Şimdi temizliğe geçelim...
Merhabalar. Bilgisayarım bir süredir yavaş çalışıyordu ve virüs girmiş olacağından şüphe ettim. Dün bilgisayarı kapatırken onedrive.exe kapatmayı önlüyor tarzı bir uyarı aldım ve biraz araştırmam üzerine önemli bir sorun olduğunu fark ettim. Zaten bilgisayarın ekranı kararıp geliyordu ve...
Merhabalar. Bilgisayarım bir süredir yavaş çalışıyordu ve virüs girmiş olacağından şüphe ettim. Dün bilgisayarı kapatırken onedrive.exe kapatmayı önlüyor tarzı bir uyarı aldım ve biraz araştırmam üzerine önemli bir sorun olduğunu fark ettim. Zaten bilgisayarın ekranı kararıp geliyordu ve...
www.technopat.net
2. sayfada konu sahibi mesaj atmış tekrardan orada yazıyor.
Merhaba, Bu rehberimizde Kaspersky firmasının zararlı temizlemede iyi ve kullanımı kolay olan Kaspersky Virus Removal Tool adlı aracı ile zararlı temizliği yapmayı anlatacağım. Bu temizlik sonrasında inşallah sisteminizdeki zararlılardan kurtulmuş olacaksınız. Şimdi temizliğe geçelim...
Herkese merhaba, bugün sizlerle portable bir şekilde olan "malware remover" programı Emsisoft emergency kit'i(eek) inceleyeceğiz. Emsisoft - Emergency Kit: Portable Malware & Virus Scanner 338MB olan dosya boyutlu programı çalıştırın ve kurun. Kurulumdan sonra Karşınıza Eek'nin kurulu olduğu...
Tamamdır. İki uygulamayla da test yaptıktan sonra sonuçları paylaşırım.
Kaspersky'da temiz çıktı. Windows da temiz çıktı. Olay Norton'un hızlı tarama yaparken cihazda olan dosyaları göstermemesiymiş. Zaten korsan hiçbir şey indirmemiştim PC de reklam engelleyici falan da kullanıyorum. Yardımcı olan herkese teşekkür ediyorum.