Norton ile cracklı dosya indirmek

MehmetCanKaya

Hectopat
Bilgisayar mühendisi olduğum için Adobe programlarıyla işim yok ama küçük kardeşim kullanmak istiyor ve öğrenmek istiyor, profesyonel olmadığı ve liseye gittiği içinde bir ücret vermek istemiyorum açıkçası. Adı lazım olmayan bilmem ne Full indir vs. sitelerinden indirdiğimde Norton Security Premium bir uyarı vermiyorsa güvenebilir miyim? Photoshop ve Illustrator indireceğim bizim küçük haytaya.

Bilgisayar mühendisi olduğum için Adobe programlarıyla işim yok ama küçük kardeşim kullanmak istiyor ve öğrenmek istiyor, profesyonel olmadığı ve liseye gittiği içinde bir ücret vermek istemiyorum açıkçası. Adı lazım olmayan bilmem ne Full indir vs. sitelerinden indirdiğimde Norton Security Premium bir uyarı vermiyorsa güvenebilir miyim? Photoshop ve Illustrator indireceğim bizim küçük haytaya.

Norton uyarı vermez ise problem yok, verir ise virüs içeriğini buraya atarsanız yardımcı olurum.

Nasıl şeyler yapmak istiyor peki kardeşiniz?
Ücretsiz alternatifler de var.

Katılımsız linklerden indirebilirsiniz
Norton uyarı vermez ise problem yok, verir ise virüs içeriğini buraya atarsanız yardımcı olurum.
Spyhunter 5 kullnarak indir. Daha guvenli.
Tamamdır teşekkürler, ben daha önceden gene Norton security yüklüyken bir cracklı program indirmem gerekmişti ücreti 1500 euro civarı olan ve program inmesi bittiğinde masaüstü böyle gidip gelmişti nedense o yüzden sordum uyarı vermese dahi sorun çıkar mı diye.

Nasıl şeyler yapmak istiyor peki kardeşiniz?
Ücretsiz alternatifler de var.

Kardeşim güzel sanatlarda okuyor ve öğretmeni illa demiş ki Photoshop kullanın başka bir şey bilmediğim için şunu bunu kullan demedim ama geri kalıyorum diye üzülüyor haksızlık yapamıyorum açıkçası, herkes Photoshop kullanırken başka programa yöneltmekte istemem. Korsan kullanmak hiç istemiyorum ama bizimde asgari ücretimiz 2500 dolar olsa ve 3-5 dolar aylık verecek olsam kafama takmazdımda durum öyle değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı