Chev Chelios Decapat Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2021 #1 Merhabalar. Norton internet Security 2011 bilgisayarımı korur mu? (Live Update'den tüm tanımlarını güncelledim. Yalnızca sürüm yükseltmedim çünkü yükseltince lisans geçersiz oluyor) Eski sürüm olduğu için merak ettim. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Nisan 2021
Merhabalar. Norton internet Security 2011 bilgisayarımı korur mu? (Live Update'den tüm tanımlarını güncelledim. Yalnızca sürüm yükseltmedim çünkü yükseltince lisans geçersiz oluyor) Eski sürüm olduğu için merak ettim.
2 222744 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Temmuz 2018 Mesajlar 11.217 Makaleler 5 Çözümler 57 20 Nisan 2021 #11 White dragon dedi: Resmi sitedeki link hatalı gezginlerden indirsin bir önceki konuma bakın aynı sorun. Genişletmek için tıkla... Belki düzeltmişlerdir, neyse konumuz bu değil, gezginleri de önermiyorum, arada virüs çıkartabiliyor. Artı 0 Eksi
White dragon dedi: Resmi sitedeki link hatalı gezginlerden indirsin bir önceki konuma bakın aynı sorun. Genişletmek için tıkla... Belki düzeltmişlerdir, neyse konumuz bu değil, gezginleri de önermiyorum, arada virüs çıkartabiliyor.
White dragon Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 1.591 Çözümler 4 Yer Isparta Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2021 #12 m3081 dedi: Bence Kaspersky Security Cloud Free kullanın çünkü çok eski bir sürüm kullanıyorsunuz ve her gün her an yeni virüsler çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Kaspersky ücretsiz sürümü lisans istiyor konum bu Kaspersky Free indireceksen bu konuya bak. Artı 0 Eksi
m3081 dedi: Bence Kaspersky Security Cloud Free kullanın çünkü çok eski bir sürüm kullanıyorsunuz ve her gün her an yeni virüsler çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Kaspersky ücretsiz sürümü lisans istiyor konum bu Kaspersky Free indireceksen bu konuya bak.
YOZGATLIBİRİNSAN Centipat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 493 Çözümler 2 Yer Bilgisayarın Başı Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2021 #13 10 yıllık virüs bulaşırsa korur belki. Onun yerine Defender kullanın. Artı 0 Eksi
1 176187 Kilopat Katılım 6 Temmuz 2017 Mesajlar 1.746 Çözümler 8 20 Nisan 2021 #14 zramiz96 dedi: Evet korur güvenli yazılımı var Ben ücretsizini kullandım pekte beğenmedim ama antivirüs de 1.sırada Genişletmek için tıkla... Ücretsizini bilmiyorum. Her sene satın aldım. Artı 0 Eksi
zramiz96 dedi: Evet korur güvenli yazılımı var Ben ücretsizini kullandım pekte beğenmedim ama antivirüs de 1.sırada Genişletmek için tıkla... Ücretsizini bilmiyorum. Her sene satın aldım.