Norton Internet Security kullanılmalı mı?

ramazanmelih1250

Hectopat
Daha fazla  
Aldığım anakartın içinde OEM key gömülü olarak geliyormuş. Kullanmaya değer mi?

Bilgisayarı aktif kullanıyorsanız hele de, kullanın tabi ki.

Virüs programları bence gereksiz, boş yere arka planda çalışıyor ve bilgisayara trojan veya virüs girse bile herkesin dediği gibi format at geçer mantığı var. Bence gerek yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kullanmam boş iş diyen arkadaşların konularını görüyoruz sık sık, trojan nasıl kaldırılır vs. gibi tonlarca konu var Sosyal'de. Sağlamından bir antivirüs yeri geliyor hayat kurtarıcı oluyor.

Norton içlerinden en iyisi midir, sanmam ama hiç yoktan iyidir. Aktif etmeseniz bile kurulu dursun bir kenarda. Yeri gelir lazım olur, bir virüs falan bulaşır. Tarama yapar siler işinize devam edersiniz. Ha o da çözmezse o zaman format yoluna başvurursunuz. Format son çare olmalı.

Son düzenleme:
Yıllarca Norton kullandım ben. Çokta memnundum. Kaspersky, Bitdefender ve Norton.. Bana göre en iyileri bunlar.

Windows güvenliği bilinçli bir kullanıcı için yeterli diye düşünüyorum. İlla kullanılacaksa Norton bence ağır kalıyor, Kaspersky, ESET ve Bitdefender tarafına yönelebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…