Norton mu Kaspersky mı?

fruqoo

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,
Yakın zaman içinde evimdeki tüm cihazlar için bir antivirüs programı almak istiyorum. Piyasada 2 tane güzel program olduğunu duydum Norton ve Kaspersky.
Bunlardan hangisini tercih edebilirsiniz?
Şu anda Norton'da çok büyük indirim var 1 yıllık fiyata full paketine. Hem cihazlarımın performansı (evde bilgisayar da olduğu için diyorum) düşmesin CPU, RAM fazla kullanmasın hem de beni korusun diye diyorum siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Kaspersky premium öneririm hocam 3 yıldır kullanıyorum 5 cihazda.

İkisi de iyi. F/P olarak Kaspersky öneririm.

Kaspersky Premium öneririm hocam 3 yıldır kullanıyorum 5 cihazda.

Arasındaki farkları sorsam ne söylersiniz hocam ne fark var aralarında? Şu an Kaspersky 5 cihaz 1 yıl 637 lira iken Norton premium 10 cihaz 1 yıl 389 TL.

F/P olarak Norton daha iyi gibi ancak ben bu ikisinden Kaspersky tercih ederim. Fiyatınız yetiyorsa ESET bence.

Norton zamanında crypto mining gibi birşey yapmıştı. Ayrıca Avast ile aynı motoru kullanıyor. Bu yüzden demiş olabilir hocam. Norton gerçekten f/p olarak iyiymiş fiyatlarına baktım. Ancak bütçeyi biraz arttırıp Kaspersky veya Bitdefender almanızı öneririm. Bunlar sizi üzmez.

Arasındaki farkları sorsam ne söylersiniz hocam ne fark var aralarında? Şu an Kaspersky 5 cihaz 1 yıl 637 lira iken Norton premium 10 cihaz 1 yıl 389 TL.
Hocam Norton Deluxe ile Premium arasında neredeyse hiçbir fark yok birinde cloud backup 50GB iken diğerinde 75GB. VPN istiyorsanız türkiye kullanıcıları için vpn yok şu anda Norton'da. Eğer Norton düşünürseniz söylemiş olayım. Dediğim gibi ben Kaspersky veya Bitdefender öneririm.

VPN kullanmıyorum GoodbyeDPI bana yetiyor. Cloud'um da var kendime ait o yüzden çok dert etmiyorum onları.
Bir tanıdığım almıştı 10 cihaz olduğu için Key'i dağıtıyordu herkese bende eski bir Norton kullanıcısıydım performansdan çok şikayetçiydim. Demek Crypto miningden dolayıymış. Bilgisayarımda öylece duruyor kaldıramadım da bir türlü.
Desteğiniz ve ayırdığınız zaman için teşekkür ederim ben Kaspersky'dan yana kullanacağım seçeneğimi herkese iyi günler dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…