W Windst Kilopat Katılım 28 Nisan 2015 Mesajlar 843 Makaleler 3 21 Eylül 2015 #1 Şimdi ben buraya Kaspersky'yi de eklesem herkes Kaspersky diyecek O yüzden bu ikisini kapıştırıyorum; Norton mu daha iyi BitDefender mı? İkisi de Kaspersky'den sonra gelir benim için. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Eylül 2015
Şimdi ben buraya Kaspersky'yi de eklesem herkes Kaspersky diyecek O yüzden bu ikisini kapıştırıyorum; Norton mu daha iyi BitDefender mı? İkisi de Kaspersky'den sonra gelir benim için.
perseverance Kilopat Katılım 14 Ekim 2013 Mesajlar 713 Makaleler 4 Çözümler 2 21 Eylül 2015 #2 Bitdefender Not: En son Norton'u 2002'de kullandığımı hatırlıyorum Ama yine de Bitdefender geçer.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.474 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 21 Eylül 2015 #3 BIS.
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.504 Makaleler 35 Çözümler 78 21 Eylül 2015 #4 Özellikle son iki senedir Norton teknolojisini diğer yazılımlara karşı geliştiremedi. BitDefender ise zaten güçlü olan yapısını bu sene fark edilir bir performans artışı ile öne çıkarttı. Fakat ikisi de kaliteli antivirüsler kategorisindedir.
Özellikle son iki senedir Norton teknolojisini diğer yazılımlara karşı geliştiremedi. BitDefender ise zaten güçlü olan yapısını bu sene fark edilir bir performans artışı ile öne çıkarttı. Fakat ikisi de kaliteli antivirüsler kategorisindedir.
H Hakan Bey Hectopat Katılım 1 Ağustos 2014 Mesajlar 522 21 Eylül 2015 #5 Kaspersky'i eklesenizde eklemesenizde antivirüs alanında Norton her zaman en iyisidir.
E emreyildiz1980 Hectopat Katılım 4 Ağustos 2015 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2015 #6 Bitdefender kullandığımdan beri artık virusler psikolojimi bozamıyor.
W Windst Kilopat Katılım 28 Nisan 2015 Mesajlar 843 Makaleler 3 23 Eylül 2015 #7 THE_MILLER dedi: Fakat ikisi de kaliteli antivirüsler kategorisindedir. Genişletmek için tıkla... İkisinin de iyi ve kaliteli olduğunu ben de biliyorum ama hangisi daha iyi sordum
THE_MILLER dedi: Fakat ikisi de kaliteli antivirüsler kategorisindedir. Genişletmek için tıkla... İkisinin de iyi ve kaliteli olduğunu ben de biliyorum ama hangisi daha iyi sordum
AJFA Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 6 Mayıs 2013 Mesajlar 7.730 Makaleler 28 Çözümler 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2015 #8 @THE_MILLER'ın cümlesinde hangisinin daha iyi olduğu anlaşılıyor bence. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Eylül 2015
W Windst Kilopat Katılım 28 Nisan 2015 Mesajlar 843 Makaleler 3 25 Eylül 2015 #9 AJFA dedi: @THE_MILLER 'ın cümlesinde hangisinin daha iyi olduğu anlaşılıyor bence. Genişletmek için tıkla... Doğru. Tam okuyamamışım nedense Sonuç olarak Bitdefender daha iyi diyorsunuz O zaman konu kilitlenebilir.
AJFA dedi: @THE_MILLER 'ın cümlesinde hangisinin daha iyi olduğu anlaşılıyor bence. Genişletmek için tıkla... Doğru. Tam okuyamamışım nedense Sonuç olarak Bitdefender daha iyi diyorsunuz O zaman konu kilitlenebilir.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.474 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 25 Eylül 2015 #10 Windst dedi: Doğru. Tam okuyamamışım nedense Sonuç olarak Bitdefender daha iyi diyorsunuz O zaman konu kilitlenebilir. Genişletmek için tıkla... Konuya cevaben evet. Yoksa neyi tavsiye ettiğimi biliyorsunuz
Windst dedi: Doğru. Tam okuyamamışım nedense Sonuç olarak Bitdefender daha iyi diyorsunuz O zaman konu kilitlenebilir. Genişletmek için tıkla... Konuya cevaben evet. Yoksa neyi tavsiye ettiğimi biliyorsunuz