EMİR37 Kilopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 5.100 Makaleler 33 Çözümler 42 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2021 #11 kuanbey dedi: Arkadaşlar hangisi daha iyidir? Sergen hocam için açıyorum konuyu hangisi iyiyse onun neden iyi olduğunu açıklarsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... İstersen akil gündoğan hocam'da konu açmış ondaki cevapları da inceleyebilirsin. McAfee mi Norton mu? McAfee mi Norton mu? İkisi arasında kararsız kaldım. Bir ara Norton kullanmıştım da sizin de tavsiyelerinizi bekliyorum. www.technopat.net Kimsenin Kaspersky ve Norton dışı bir şey diyeceği yok benim de sana önerim MBAM.
kuanbey dedi: Arkadaşlar hangisi daha iyidir? Sergen hocam için açıyorum konuyu hangisi iyiyse onun neden iyi olduğunu açıklarsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... İstersen akil gündoğan hocam'da konu açmış ondaki cevapları da inceleyebilirsin. McAfee mi Norton mu? McAfee mi Norton mu? İkisi arasında kararsız kaldım. Bir ara Norton kullanmıştım da sizin de tavsiyelerinizi bekliyorum. www.technopat.net Kimsenin Kaspersky ve Norton dışı bir şey diyeceği yok benim de sana önerim MBAM.
Creater Cursor Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 313 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2021 #12 ESET çok da iyi değil her şeye virüs diyor. Silinen üye dedi: Bitdefender ESET. Genişletmek için tıkla...
ESET çok da iyi değil her şeye virüs diyor. Silinen üye dedi: Bitdefender ESET. Genişletmek için tıkla...
EMİR37 Kilopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 5.100 Makaleler 33 Çözümler 42 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2021 #13 Norton kullanabilirsiniz eğer bir işletmeniz yoksa Symantec'in köklü güzel bir antivirüsü'dür. Sonuç olarak.
Norton kullanabilirsiniz eğer bir işletmeniz yoksa Symantec'in köklü güzel bir antivirüsü'dür. Sonuç olarak.
agaparator Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 611 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek - 23 Temmuz 2021 #14 Kişisel olarak kullanacaksanız ikisi arasından Norton derim.
YüzbaşıJohnPrice Gigapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 15.960 Makaleler 1 Çözümler 59 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2021 #15 Creater Cursor dedi: ESET çok da iyi değil her şeye virüs diyor. Genişletmek için tıkla... Hayır ESET iyidir ama bitdefender daha da iyidir.
Creater Cursor dedi: ESET çok da iyi değil her şeye virüs diyor. Genişletmek için tıkla... Hayır ESET iyidir ama bitdefender daha da iyidir.