Norton vs. Windows Defender

Kreuseux

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Msi Rx 6800 / Amd Ryzen 5 5600 / 200 Hz 1080p Monitör / B450 Anakart / 16 gb Ram / 512 Gb SSD
Windows Defender'la taradığımda tehdit bulmadı ve uzun tarama yaptı Microsoft Edge'den yandan bildirim geliyordu bilgiseyarın riskte olabilir diye bastım. Birkaç saniyede nasıl taradıysa taradı ve 5 virüs bulundu dedi, anlayamadım. Pazarlamak için yalan atıyor olabilirler mi?

Bu ve türevi antivirüslerin hangisi daha iyi veya değil bilinmiyor açıkcası. Birisi bir dosyayı virüs gösterirken diğeri göstermiyor. Ben Defender diyorum en azından sisteme diğerine göre az yük biniyor.

Norton 360 alın hocam. Ebeveyn denetimleri vb. özelliklere ihtiyacınız yoksa Norton 360 Standarty yeterli olacaktır kaldı ki karşılaştırılması var.

Tarayıcının ayarlarından "bildirimler"i kapat. Hatta öncesinde tarayıcını sıfırlarsan daha güzel olur.

"Virüs bulundu!" yaygın bir (spam) pazarlama yöntemi. Zararlılardan korunmak adına bilgisayarında bilindik bir antivirüs yazılımı bulunması kâfi. Hangisini kullanmak hoşuna gidiyorsa onu kullan, Defender dahil.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı