Çözüldü Norton'da Brave yok

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Liberte Sergen

Kilopat
Makaleler
16
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
1658513102131.png

Brave kullanıyorum ve Brave burada yok, çözümü var mıdır?

Çözüm
Brave'i desteklemiyor olabilir. Eklenti olarak bir korumaysa, Chrome mağazasından Norton eklentisini ekleyebilirsiniz.

Brave'i desteklemiyor olabilir. Eklenti olarak bir korumaysa, Chrome mağazasından Norton eklentisini ekleyebilirsiniz.

Son düzenleme:
Çözüm

Hocam bunların hangisini ekleyeyim? Tarayıcı üzerinde yavaşlama olur mu?

Hocam bunların hangisini ekleyeyim? Tarayıcı üzerinde yavaşlama olur mu?

Bilmiyorum ne kadar yavaş olacağını ama etki eder. Norton'un bir sürü tarayıcı eklentisi var. İşine geleni ekleyebilirsin.

Bilmiyorum ne kadar yavaş olacağını ama etki eder. Norton'un bir sürü tarayıcı eklentisi var. İşine geleni ekleyebilirsin.

Safe Search çok saçma, çok yavaşlatıyor. Teşekkürler işime geleni ekleyeyim o zaman.
Nortona geçtim sizce üzer mi? Kaspersky format atınca gitti ve HWID sıfırlamadılar. Norton'u direkt sitesinden aldım key ile değil.

Safe Search çok saçma, çok yavaşlatıyor. Teşekkürler işime geleni ekleyeyim o zaman.
Nortona geçtim sizce üzer mi? Kaspersky format atınca gitti ve HWID sıfırlamadılar. Norton'u direkt sitesinden aldım key ile değil.

Diğer 2 eklentinin çok işine yarayacağını düşünmüyorum açıkçası.

Diğer 2 eklentinin çok işine yarayacağını düşünmüyorum açıkçası.

Bu arada eklentinin yavaşlığını aşağıda paylaştım, kullanmaya değer mi?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı