Nortonlifelock adındaki şirket Avast'ı satın mı alıyor?

Genelde böyle diyenler Avast'ı hayatında hiç kullanmamış kişiler oluyor siz kullanmış mıydınız?

Genelde böyle diyenler Avast'ı hayatında hiç kullanmamış kişiler oluyor siz kullanmış mıydınız?
2 yıl önce kullandım. RAM yiyordu, bir şey bulmuyordu da. Başım beladaydı o dönemler. Kaspersky, Malwarebytes ve Norton yardımıma koşmuştu

Avast'ı yeni bırakmış bir arkadaşım var. Çocuğa her gün internetten otomatik bir şeyler iniyor, reklam virüsleri çıkıyor ama Avast ne mi yapıyor? Tabii ki yatıyor. O kişiye Kaspersky indirttim ve şu an bilgisayarı gerçekten koruma altında. Avast gerçekten bir çöplük.

Antivirüsü bilinçli kullanmakta gerekli. Benim başıma hiç böyle bir durum gelmedi çünkü.

Gülmekten yerlere yattım şaka gibi.
Korsan programları yükleyin ileri ileri kabul ediyorum derken yanında gelsin bozuk antivirüs sonra bu antivirüs bir çöp.

Çocuk kendi sitesinden indiriyor. Bu da crack değil mi?

Dostum kendi sitesinden 10 kerede indir 100 kerede indir 1000 kerede indir bir sıkıntı yok. Ama arkadaşına bir sorsan korsan program veya bir program kurarken yanında hediye olarak yüklenen programları görmüyor sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…