k4xzx Centipat Katılım 24 Ekim 2022 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2023 #1 Merhaba, internette dolaşıyordum ve ardından Norton önüme virüs engellendi diye bir şey çıktı. Önünde de saldırı yeri net 17 biz falan yazıyordu, formata falan gerek var mı?
Merhaba, internette dolaşıyordum ve ardından Norton önüme virüs engellendi diye bir şey çıktı. Önünde de saldırı yeri net 17 biz falan yazıyordu, formata falan gerek var mı?
C Crest Hectopat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 1.325 Çözümler 9 18 Ocak 2023 #2 Şu konuya bakmanızı öneririm.
k4xzx Centipat Katılım 24 Ekim 2022 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2023 #3 Crest dedi: Şu konuya bakmanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... Bu konudan pek bir şey anlamadım bazıları Malwarebytes indirin bazıları format atın falan diyor.
Crest dedi: Şu konuya bakmanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... Bu konudan pek bir şey anlamadım bazıları Malwarebytes indirin bazıları format atın falan diyor.
C Crest Hectopat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 1.325 Çözümler 9 18 Ocak 2023 #4 Tavsiyeleri önceliklendirerek uygulayabilirsiniz. Format atmak son çaredir mesela.
k4xzx Centipat Katılım 24 Ekim 2022 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2023 #5 Crest dedi: Tavsiyeleri önceliklendirerek uygulayabilirsiniz. Format atmak son çaredir mesela. Genişletmek için tıkla... Norton bir şey yapmayın dedi ama gerek var mı gene de yapmaya? Ve hiç o net 17 bize girmeden girdi virüs.
Crest dedi: Tavsiyeleri önceliklendirerek uygulayabilirsiniz. Format atmak son çaredir mesela. Genişletmek için tıkla... Norton bir şey yapmayın dedi ama gerek var mı gene de yapmaya? Ve hiç o net 17 bize girmeden girdi virüs.