Bazunaa Hectopat Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 315 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2023 #1 Acaba parçaları falan nereden bulabilirim? Sarı siteden falan bulamıyorum.
ÜzgünGedi Decapat Katılım 3 Ağustos 2023 Mesajlar 324 2 Eylül 2023 #3 Bazunaa dedi: Acaba parçaları falan nereden bulabilirim? Sarı siteden falan bulamıyorum. Genişletmek için tıkla... Nostaljik bilgisayar derken mesela eski model ekran kartları gibi mi örneğin GT 1030 gibi mi?
Bazunaa dedi: Acaba parçaları falan nereden bulabilirim? Sarı siteden falan bulamıyorum. Genişletmek için tıkla... Nostaljik bilgisayar derken mesela eski model ekran kartları gibi mi örneğin GT 1030 gibi mi?
P Pcalcam Centipat Katılım 26 Ağustos 2023 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2023 #4 ÜzgünGedi dedi: Nostaljik bilgisayar derken mesela eski model ekran kartları gibi mi örneğin GT 1030 gibi mi? Genişletmek için tıkla... Sen ona eski mi diyorsun bende şuan gt 220 var
ÜzgünGedi dedi: Nostaljik bilgisayar derken mesela eski model ekran kartları gibi mi örneğin GT 1030 gibi mi? Genişletmek için tıkla... Sen ona eski mi diyorsun bende şuan gt 220 var