Nostaljiyi yaşıyorum CS 1.6

thesunset

Hectopat
Yer
unknown
Son birkaç gündür eski 10 yıllık bilgisayarım da takılıyorum yeni sistemim hazır olana denk, malum CS:GO çıkınca 1.6'yı unuttuk. Ama o yokluk zamanlar da kendini aratır oldu resmen :)
Az önce DE_FILISTIN de idim, şimdi DE_WESTWOOD'A geçtim resmen nostalji yaşıyor gibiyim :) Çok alışırsam CS:GO'yu da unutabilirim 😜 Maç açılışında kovboy müzüği de calıyor harika bir şey :)

asda.JPG

Son birkaç gündür eski 10 yıllık bilgisayarım da takılıyorum yeni sistemim hazır olana denk, malum CS:GO çıkınca 1.6'yı unuttuk. Ama o yokluk zamanlar da kendini aratır oldu resmen :)
az önce DE_FILISTIN de idim, şimdi DE_WESTWOOD'A geçtim resmen nostalji yaşıyor gibiyim :) çok alışırsam CS:GO'yu da unutabilirim 😜 maç açılışında kovboy müzüği de calıyor harika bir şey :)

Eki Görüntüle 590656

Ortaokulda lise de okuldan kaçıp vs atardık ey gidi günler :)

Adsız.jpg Arkadaşlar ekran kartım yanmadan önce ben de oynuyordum yalnız uzun zamandır ara vermiştim. Şimdi bu ondboard ekran kartı ile cs 1.6 oynanır mı veya oynarken bir problem yaşar mıyım? Masaüstü bilgisayarım 10 yıllık, yavaş yavaş miadını dolduruyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı