CALLIST0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 1.723 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2021 #21 Cevaplar için teşekkür ederim.
At0mik Bruh Picopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 97 Çözümler 1 Yer Bruhistan Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Oyun geliştiricisi 29 Nisan 2021 #22 CALLIST0 dedi: Eki Görüntüle 998203 En son indirdiğim uygulamalar. Genişletmek için tıkla... Bir tanesi MC skini diğeri de bir oyun diye biliyorum. MC skininden biraz şüpheliyim çünkü oyundan virüs bulaşmaz gibi görünüyor yani daha güvenli. Ama antivirus sildiyse virüsü sorun yok demektir.
CALLIST0 dedi: Eki Görüntüle 998203 En son indirdiğim uygulamalar. Genişletmek için tıkla... Bir tanesi MC skini diğeri de bir oyun diye biliyorum. MC skininden biraz şüpheliyim çünkü oyundan virüs bulaşmaz gibi görünüyor yani daha güvenli. Ama antivirus sildiyse virüsü sorun yok demektir.
Mr Cabbar Decipat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 664 Çözümler 10 29 Nisan 2021 #23 CALLIST0 dedi: Eki Görüntüle 998203 En son indirdiğim uygulamalar. Genişletmek için tıkla... Hangi siteden indirdiniz bunları?
CALLIST0 dedi: Eki Görüntüle 998203 En son indirdiğim uygulamalar. Genişletmek için tıkla... Hangi siteden indirdiniz bunları?
At0mik Bruh Picopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 97 Çözümler 1 Yer Bruhistan Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Oyun geliştiricisi 29 Nisan 2021 #24 333657 dedi: Onu Kaspersky yazıyor kullanıcılar endişelenmesin diye, virüs zaten tespit edilince çıkacak sonucu değiştiremez. Genişletmek için tıkla... Bunu bilmiyorum teşekkür ederim. O zaman öyleyse yani virüs silindiyse tamamdır. Mr Cabbar dedi: Hangi siteden indirdiniz bunları? Genişletmek için tıkla... Aynen site de önemli. CALLIST0 dedi: Cevaplar için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Rica ederiz hocam ne demek. Biz hep buradayız
333657 dedi: Onu Kaspersky yazıyor kullanıcılar endişelenmesin diye, virüs zaten tespit edilince çıkacak sonucu değiştiremez. Genişletmek için tıkla... Bunu bilmiyorum teşekkür ederim. O zaman öyleyse yani virüs silindiyse tamamdır. Mr Cabbar dedi: Hangi siteden indirdiniz bunları? Genişletmek için tıkla... Aynen site de önemli. CALLIST0 dedi: Cevaplar için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Rica ederiz hocam ne demek. Biz hep buradayız
CALLIST0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 1.723 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2021 #25 Mr Cabbar dedi: Hangi siteden indirdiniz bunları? Genişletmek için tıkla... Biri Metin2 tarzı server. Temiz olduğundan şüphem yok. Fakat diğerini hatırlamıyorum.
Mr Cabbar dedi: Hangi siteden indirdiniz bunları? Genişletmek için tıkla... Biri Metin2 tarzı server. Temiz olduğundan şüphem yok. Fakat diğerini hatırlamıyorum.