Pop Smoke Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Kasım 2017 Mesajlar 1.386 Makaleler 3 Çözümler 11 Yer 092MLBOA 15 Ağustos 2020 #1 Dizüstü bilgisayarımda kullanabileceğim çizgili veya çizgisiz olarak sayfa ayarlayabileceğim bir uygulama var mı?
Dizüstü bilgisayarımda kullanabileceğim çizgili veya çizgisiz olarak sayfa ayarlayabileceğim bir uygulama var mı?
Melih245 Hectopat Katılım 10 Kasım 2019 Mesajlar 595 Çözümler 3 15 Ağustos 2020 #2 Google keep, simplenote veya todoist veya toodledo.
Enes3078 Exapat Sosyal Tayfı 1000'e Doğru Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 16.016 Makaleler 17 Çözümler 671 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği öğrencisi 15 Ağustos 2020 #3 Evernote çok iyi. Mesela PC üzerinde aldığın notu telefon üzerinde veya başka platformlarda görüntüleyebiliyorsun. Ben daha önce kullandım ve sevmiştim.
Evernote çok iyi. Mesela PC üzerinde aldığın notu telefon üzerinde veya başka platformlarda görüntüleyebiliyorsun. Ben daha önce kullandım ve sevmiştim.
cengover_ekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 5.325 Makaleler 1 Çözümler 46 15 Ağustos 2020 #4 Firefox tarayıcı kullanıyorsanız eğer, yine bir Mozilla ürünü olan Notes uygulamasını öneriyorum. Telefon uygulaması da var. Notes by Firefox â Get this Extension for ð¦ Firefox (en-US) Download Notes by Firefox for Firefox. Displays a sidebar that lets you take notes on web pages. addons.mozilla.org
Firefox tarayıcı kullanıyorsanız eğer, yine bir Mozilla ürünü olan Notes uygulamasını öneriyorum. Telefon uygulaması da var. Notes by Firefox â Get this Extension for ð¦ Firefox (en-US) Download Notes by Firefox for Firefox. Displays a sidebar that lets you take notes on web pages. addons.mozilla.org
cagancandas Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ocak 2018 Mesajlar 2.683 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Ağustos 2020 #5 Kesinlikle Evernote.