Not almadan LGS konuları akılda tutulabilir mi?

TRHAMSTEr

Decapat
Cümleten selam. Bugün LGS'ye hazırlanıyordum fakat izlediğim öğretici videolardan not almadım. Örnek soru çözdüm ama not almadım. Not almadan o konuyu aklımda LGS'ye kadar tutabilir miyim?

Cümleten selam. Bugün LGS'ye hazırlanıyordum fakat izlediğim öğretici videolardan not almadım. Örnek soru çözdüm ama not almadım. Not almadan o konuyu aklımda LGS'ye kadar tutabilir miyim?

Hafızan iyiyse tutarsın ama not alman daha iyi olur, sınavda başarılar.

Sürekli test çöz bilgilerin tazelenir aklında.
Başarılar!

Sayfalarca değil ama zorlandığın yerden kısa notlar al. Zaten gözden geçirdikçe ve soru çözdükçe ezberlersin gerek de duymamaya başlarsın. Önemli olan soru kalıpları yani yani test çözmek.

LGS'de önemli olan not almak değil, bol bol soru çözmedir. Bu sayede farklı soru tarzları görür, hazırlıklı olursun.

Hocam şuan 10.sınıfım.Not tutmanız sizin için çok daha iyi olur.Bu benim tavsiyem.İnşallah istediğiniz yeri kazanırsınız.Bol bol test çozün. Başarılar.

Konuyu dinledikten sonra yeterince örnek görür ve soru çözersen unutmazsın kolay kolay.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…