Not almak için tablet önerisi

Bir sorum olacak samsun tablet de mesela matematik fizik gibi derslerde çizimi kolay mı zor mu?

Tab S6 Lite, hatta kendi kullanım deneyimi rehber olarak yayınlamayı düşünüyorum kesinlikle işinizi görür. iPad kalemle en ucuz 4000-4500 fiyat bandında bütçenizi aşar. Ama çıkarım diyorsan iPad.

Bir sorum olacak uygulamaları nasıl?

Bir sorum olacak uygulamaları nasıl?
Uygulamadan kastınız nedir, uygulamanın hızları mı yoksa içerisinde kalem kullanabildiğiniz uygulamalar mı? Soruyu biraz açarsanız detaylı bilgi verebilirim.

Uygulamadan kastınız nedir, uygulamanın hızları mı yoksa içerisinde kalem kullanabildiğiniz uygulamalar mı? Soruyu biraz açarsanız detaylı bilgi verebilirim.

Daha çok uygulamaların kalemle kullanabilirliği çizim yazı o tarz rahat mıdır?

Daha çok uygulamaların kalemle kullanabilirliği çizim yazı o tarz rahat mıdır?
O konuda bir kaygın olmasın, Google arama yaparken kullanabiliyorsun, mesaj atarken kullanabiliyorsun, çizim yaparken kullanabiliyorsun ve çok fonksiyonlu, yazı yazdığında kağıda yazdığın yazıyla aynı sonucu alıyorsun, ekranı bölüp video artı not tutabiliyorsun ki bu benim favorim. Oyunlarında kalemle oynayabiliyorsun. Misal ben stardew Valley oynuyorum hem klavye mouse ile oynuyorum hemde sıkınca uzanıp kalemle devam ediyorum. Yani adamlar kalem olayının hakkını vermişler.

Teşekkür ederim, iyi akşamlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…