Draphe Hectopat Katılım 17 Ağustos 2019 Mesajlar 120 29 Ağustos 2023 #1 Merhaba, not alabileceğim sıkıntı vermeyecek bir tablet arıyorum. Bütçem 7500 liraya kadar çıkabilir. S6 Lite baktım şu ana kadar.
Merhaba, not alabileceğim sıkıntı vermeyecek bir tablet arıyorum. Bütçem 7500 liraya kadar çıkabilir. S6 Lite baktım şu ana kadar.
spriggan Hectopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 4.891 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Geliştirme 29 Ağustos 2023 #2 Draphe dedi: Merhaba, not alabileceğim sıkıntı vermeyecek bir tablet arıyorum. Bütçem 7500 liraya kadar çıkabilir. S6 Lite baktım şu ana kadar. Genişletmek için tıkla... Bütçeni zorlama şansın varsa S7 FE öneririm. Fakat zorlayamam dersen S6'da iş görür. Hafıza önemli. En az 128 lik bir şey almaya çalış. Samsung note uygulaması çok kullanışlı.
Draphe dedi: Merhaba, not alabileceğim sıkıntı vermeyecek bir tablet arıyorum. Bütçem 7500 liraya kadar çıkabilir. S6 Lite baktım şu ana kadar. Genişletmek için tıkla... Bütçeni zorlama şansın varsa S7 FE öneririm. Fakat zorlayamam dersen S6'da iş görür. Hafıza önemli. En az 128 lik bir şey almaya çalış. Samsung note uygulaması çok kullanışlı.
Sloty Hectopat Katılım 15 Mart 2020 Mesajlar 915 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2023 #3 Draphe dedi: Merhaba, not alabileceğim sıkıntı vermeyecek bir tablet arıyorum. Bütçem 7500 liraya kadar çıkabilir. S6 Lite baktım şu ana kadar. Genişletmek için tıkla... İPad 7.Nesil bakabilirsin
Draphe dedi: Merhaba, not alabileceğim sıkıntı vermeyecek bir tablet arıyorum. Bütçem 7500 liraya kadar çıkabilir. S6 Lite baktım şu ana kadar. Genişletmek için tıkla... İPad 7.Nesil bakabilirsin