2 264523 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Haziran 2019 Mesajlar 12.114 Makaleler 4 Çözümler 68 8 Haziran 2023 #11 Teru dedi: Evet, uygulamasından tuş atayabilirsin: M708 V3|Download | ugee Genişletmek için tıkla... OneNote da ekranın belli kısmını seçip notumuza ekleyebileceğimiz bir kısa yol var mı peki? YouTube videosundan soruları alıp altına çözeceğimde.
Teru dedi: Evet, uygulamasından tuş atayabilirsin: M708 V3|Download | ugee Genişletmek için tıkla... OneNote da ekranın belli kısmını seçip notumuza ekleyebileceğimiz bir kısa yol var mı peki? YouTube videosundan soruları alıp altına çözeceğimde.
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 14.064 Makaleler 15 Çözümler 485 Yer Türkiye Cumhuriyeti 8 Haziran 2023 #12 264523 dedi: OneNote da ekranın belli kısmını seçip notumuza ekleyebileceğimiz bir kısa yol var mı peki? YouTube videosundan soruları alıp altına çözeceğim de. Genişletmek için tıkla... Aynı şeyi yapmıştım ben de not alırken işe yarıyordu. Ekle kısmında var. Ben kısayol olarak üst çubuğa da ekledim. Daha kolayıma geliyor.
264523 dedi: OneNote da ekranın belli kısmını seçip notumuza ekleyebileceğimiz bir kısa yol var mı peki? YouTube videosundan soruları alıp altına çözeceğim de. Genişletmek için tıkla... Aynı şeyi yapmıştım ben de not alırken işe yarıyordu. Ekle kısmında var. Ben kısayol olarak üst çubuğa da ekledim. Daha kolayıma geliyor.
afacanc38 Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 1.710 Makaleler 5 Çözümler 27 10 Haziran 2023 #13 Logseq'ü önerebilirim. Kendisi Obsidian tarzı basit bir not alma programıdır. A privacy-first, open-source knowledge base A privacy-first, open-source platform for knowledge management and collaboration. logseq.com Çizim için tahtalar kısmını kullanabilirsiniz. Son düzenleme: 10 Haziran 2023
Logseq'ü önerebilirim. Kendisi Obsidian tarzı basit bir not alma programıdır. A privacy-first, open-source knowledge base A privacy-first, open-source platform for knowledge management and collaboration. logseq.com Çizim için tahtalar kısmını kullanabilirsiniz.