psdkgo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Temmuz 2018 Mesajlar 1.083 Çözümler 5 29 Mart 2021 #1 Arkadaşlar merhaba, not defterini açınca altta açık gözüküyor ama hiçbir şekilde açılmıyor. Notepad++ ile açılıyor. Fotoğraflar ile göstermek gerekirse; Bu şekilde altta açık olarak gözüküyor ama tıkladığımda hiçbir şekilde önüme bir şey açılmıyor.
Arkadaşlar merhaba, not defterini açınca altta açık gözüküyor ama hiçbir şekilde açılmıyor. Notepad++ ile açılıyor. Fotoğraflar ile göstermek gerekirse; Bu şekilde altta açık olarak gözüküyor ama tıkladığımda hiçbir şekilde önüme bir şey açılmıyor.
InternetciMen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mart 2020 Mesajlar 4.802 Makaleler 3 Çözümler 74 Yer Ankara 29 Mart 2021 #2 Hocam ilk önce Windows güncel mi? Uygulamanın konumu nerede?
somali436 Kilopat Katılım 4 Nisan 2019 Mesajlar 62 29 Mart 2021 #3 Store'da bulunan notepad uygulamasını kurmayı denediniz mi? Get Windows Notepad - Microsoft Store
psdkgo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Temmuz 2018 Mesajlar 1.083 Çözümler 5 29 Mart 2021 #4 InternetciMen dedi: Hocam ilk önce Windows güncel mi? Uygulamanın konumu nerede? Genişletmek için tıkla... Günce hocam. somali436 dedi: Store'da bulunan notepad uygulamasını kurmayı denediniz mi? Get Windows Notepad - Microsoft Store Genişletmek için tıkla... Denemedim, deneyeyim.
InternetciMen dedi: Hocam ilk önce Windows güncel mi? Uygulamanın konumu nerede? Genişletmek için tıkla... Günce hocam. somali436 dedi: Store'da bulunan notepad uygulamasını kurmayı denediniz mi? Get Windows Notepad - Microsoft Store Genişletmek için tıkla... Denemedim, deneyeyim.
UmutDurmus Centipat Katılım 31 Mart 2021 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2021 #5 Yönetici olarak çalıştırın.