Not defteri güncellendi

macOS'teki Not uygulamasına göre çok kötü.

Evet, bu güncelleme bir süredir var. Not defterini pek kullanan biri olmadığım için beni pek etkilemedi. Aero bekliyorum sadece

Bence daha pratik bir not defteri olmalı. Şahsi düşüncem, bu tasarım gereğinden fazla detay içeriyor. Mesela alttaki UTF-8'in ve sütun-satır bilgisi veren kısmın olmaması düşüncesindeyim. Bu araçları zaten anca yazılımcılar kullanır. Yazılımcılar da bir zahmet kod editörü kullansın.

Onlar yerine o satıra yazı tipini ayarlama, bold yapma, yazı rengini değiştirme gibi işlevleri ekleseler daha kullanışlı olurdu. Dediğiniz gibi o bahsettiğiniz bilgiler günlük kullanıcının pek işine yaramıyor.

Kullanmak zorunda değiller. Hem sadece kod yazarken kullanılmıyor ki o kısım. Tabii ben BAT dosyası hazırlarken kullanıyorum o ayrı.

Kullandığın temaya göre beyaz veya siyah oluyor

Kullanmak zorunda değiller. Hem sadece kod yazarken kullanılmıyor ki o kısım. Tabii ben BAT dosyası hazırlarken kullanıyorum o ayrı.
Kod yazma dışında neye yarıyor, açıklar mısınız? Yani en azından siz kullanıyor musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…