thefoxdesert
Picopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- RTX 3060
İ7 12. Nesil
16 GB Ram
Gaming Laptop
Arkadaşa şaka yapmak için. Not defterinde sahte virüs oluşturdum. Bir sürü strart yapıp farklı kaydetten .bat yaptım. Sonra denemek için birkaç kere kendim açtım(hatta arkadaşa attığım yerden kendim indirip denedim). Daha sonra güvenlik uyarısı geldi 10 tane. Saatleri de yaptığım dosyaları açma saatleri ile aynıydı. Virüs var mıdır yoksa Windows yanlış mı anladı?
Ayrıca karantinaya alındıktan sonra kendi siliyor mu?
Ayrıca virüsün ismi de kendi yazdığım isimle aynı. Yani benim yaptığım sahte virüs PC'ye zarar vermez değil mi?
Ayrıca karantinaya alındıktan sonra kendi siliyor mu?
Arkadaşa şaka yapmak için. Not defterinde sahte virüs oluşturdum. Bir sürü strart yapıp farklı kaydetten .bat yaptım. Sonra denemek için birkaç kere kendim açtım(hatta arkadaşa attığım yerden kendim indirip denedim). Daha sonra güvenlik uyarısı geldi 10 tane. Saatleri de yaptığım dosyaları açma saatleri ile aynıydı. Virüs var mıdır yoksa Windows yanlış mı anladı?ayrıca karantinaya alındıktan sonra kendi siliyor mu?![]()
Ayrıca virüsün ismi de kendi yazdığım isimle aynı. Yani benim yaptığım sahte virüs PC'ye zarar vermez değil mi?
Son düzenleyen: Moderatör: