U Ucankuşsavar Hectopat Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2023 #1 Skandal bir hata yaptım. Not defterinde bazı şeyleri silip cıkarken kaydet demişim. Bunu eski kayda cevirmenin bir yolu var mı? Her şeyi çifter yedeklerim dalgınlığa geldi kaynadı. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Kasım 2023
Skandal bir hata yaptım. Not defterinde bazı şeyleri silip cıkarken kaydet demişim. Bunu eski kayda cevirmenin bir yolu var mı? Her şeyi çifter yedeklerim dalgınlığa geldi kaynadı.
C czesjavvv Centipat Katılım 2 Eylül 2023 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2023 #2 Bunun bir çözümü yok. Ama bilgisayarı 3,4 gün öncesine geri sararak yani sistem geri yükleme yaparak kurtarabilirsin.
Bunun bir çözümü yok. Ama bilgisayarı 3,4 gün öncesine geri sararak yani sistem geri yükleme yaparak kurtarabilirsin.
U Ucankuşsavar Hectopat Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2023 #3 czesjavvv dedi: Bunun bir çözümü yok. Ama bilgisayarı 3,4 gün öncesine geri sararak yani sistem geri yükleme yaparak kurtarabilirsin. Genişletmek için tıkla... denedim maalesef not defterini etkilemedi
czesjavvv dedi: Bunun bir çözümü yok. Ama bilgisayarı 3,4 gün öncesine geri sararak yani sistem geri yükleme yaparak kurtarabilirsin. Genişletmek için tıkla... denedim maalesef not defterini etkilemedi