Not için rüşvet verdiniz mi?

Yer
Eskişehir Odunpazarı
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Sınıfda kalmamak için, sorumlu geçmemek için, belge almak için hocalarınıza rüşvet teklif etiniz mi? Hocalarınız bu duruma ne dedi? Bizim okulda sınıfda kalıcak bir kaç kişi bazı hocalara rüşvet verdiğini duydum, o yüzden sormak istedim. Aslında ilk sorum kişiye özel ve kimse "Ben rüşvet verdim." demez, ama etrafınızda bunu yapan kişileri gördünüz mü?

Karaktersiz öğretmenler karaktersiz öğrenci yetiştirir. Geleceğimiz karanlık...
Bende özgül öğrenme güçlüğü var. (lanet beyin hastalığı beni buldu zaten..) Sayısal derslere konu gelince ben ''stop'' ediyorum. (sayısal derken de tabii ki matematik :) biyoloji ve kimya yı çok severim yani onların yeri benim için ayrıdır...) Elimde olmayan bir şey. Psikologun tavsiyeleri de (takviye al, kursa git vs.) işe pek yaramadı. (aynı tas aynı hamam..) Bu eğitim sistemi de biz ne kadar gelecek vaad edersek edelim bizi notlara puanlara enjekte etmeye devam edecek. Bu (hem ÖÖĞ rahatsızlığı hemde bu eğitim sistemi) elimde olan bir şey değil. Umarım beni anlıyorsunuzdur...

Son düzenleme:
Bende özgül öğrenme güçlüğü var. (lanet beyin hastalığı beni buldu zaten..) Sayısal derslere konu gelince ben ''stop'' ediyorum. (sayısal derken de tabii ki matematik :) biyoloji ve kimya yı çok severim yani onların yeri benim için ayrıdır...) Elimde olmayan bir şey. Psikologun tavsiyeleri de (takviye al, kursa git vs.) işe pek yaramadı. (aynı tas aynı hamam..) Bu eğitim sistemi de biz ne kadar gelecek vaad edersek edelim bizi notlara puanlara enjekte etmeye devam edecek. Bu (hem ÖÖĞ rahatsızlığı hemde bu eğitim sistemi) elimde olan bir şey değil. Umarım beni anlıyorsunuzdur...

Böyle bir durumda hocaların anlayış göstereceğini zannediyorum. Hani elinde kapı gibi rapor var bırak da geçirsin :D

Açıkcası bütün okullar farklı. Her hocalar farklı. Bazı hocalar var Proje'ye 10 veriyor. Kendizi hızma takıyor(Buruna takılan şey) bu hocadan nasıl örnek olmasını beklersin ki. Böyle hocalara karşı çoğu kişinin rüşvet vericeğini düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı