P powerultra17 Hectopat Katılım 25 Şubat 2015 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2016 #1 Yosamite, Mavericks gibi sistemleri tamamen sorunsuz bir şekilde kurabiliyor ve kullanabiliyorum ama Sierra'da daha boot edemeden bu hatayı alıyorum. Çözümü var mı acaba ? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Kasım 2016
Yosamite, Mavericks gibi sistemleri tamamen sorunsuz bir şekilde kurabiliyor ve kullanabiliyorum ama Sierra'da daha boot edemeden bu hatayı alıyorum. Çözümü var mı acaba ?
omércigerci29 Hectopat Katılım 2 Şubat 2016 Mesajlar 52 Makaleler 1 Yer istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 20 Kasım 2016 #2 Clover sorunlu gibi duruyor. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Kasım 2016
montezuma Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Mayıs 2014 Mesajlar 7.877 Makaleler 60 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2016 #3 Config dosyasında kullandığın SMBIOS ( Sistem Kimliği) değiştirip dene.
P powerultra17 Hectopat Katılım 25 Şubat 2015 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2016 #4 montezuma dedi: Config dosyasında kullandığın SMBIOS ( Sistem Kimliği) değiştirip dene. Genişletmek için tıkla... Buda çözüm değil. Hata vermiyor donuyor o şekilde olunca. omércigerci29 dedi: Clover sorunlu gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum, önerebileceğin birşeyler var mı?
montezuma dedi: Config dosyasında kullandığın SMBIOS ( Sistem Kimliği) değiştirip dene. Genişletmek için tıkla... Buda çözüm değil. Hata vermiyor donuyor o şekilde olunca. omércigerci29 dedi: Clover sorunlu gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum, önerebileceğin birşeyler var mı?
montezuma Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Mayıs 2014 Mesajlar 7.877 Makaleler 60 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2016 #5 Sistem bilgilerin nedir? Sistemin desteklenmiyor olabilir.
P powerultra17 Hectopat Katılım 25 Şubat 2015 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2016 #6 montezuma dedi: Sistem bilgilerin nedir? Sistemin desteklenmiyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Foxconn G31 Anakart, Core 2 Duo İşlemci ve 4Gb ram
montezuma dedi: Sistem bilgilerin nedir? Sistemin desteklenmiyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Foxconn G31 Anakart, Core 2 Duo İşlemci ve 4Gb ram
montezuma Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Mayıs 2014 Mesajlar 7.877 Makaleler 60 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2016 #7 Core 2 Duo=? Tam modeli yaz.
P powerultra17 Hectopat Katılım 25 Şubat 2015 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2016 #8 montezuma dedi: Core 2 Duo=? Tam modeli yaz. Genişletmek için tıkla... Core 2 Duo 6650 montezuma dedi: Core 2 Duo=? Tam modeli yaz. Genişletmek için tıkla... Sistem kimliğini değiştiştirip uygun olanı yapınca bu hatayı vermiyor ama bir satır artı işareti çıkıyor ve kalıyor öyle daha boot edemeden.
montezuma dedi: Core 2 Duo=? Tam modeli yaz. Genişletmek için tıkla... Core 2 Duo 6650 montezuma dedi: Core 2 Duo=? Tam modeli yaz. Genişletmek için tıkla... Sistem kimliğini değiştiştirip uygun olanı yapınca bu hatayı vermiyor ama bir satır artı işareti çıkıyor ve kalıyor öyle daha boot edemeden.