The Tribal Chief Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 9.425 Makaleler 49 Çözümler 12 8 Şubat 2024 #1 Notlarımı A4 kağıdına not alıyorum ve sunum dosyasına koyuyorum. Artık yırtılmaya başladı. Toplu defter iyi olur mu? Eğer olacaksa kaç bölümlü alayım? TYT'nin tüm dersleri olacak ama yanında başka yazacak şeyler oluyor. Ne tavsiye edersiniz?
Notlarımı A4 kağıdına not alıyorum ve sunum dosyasına koyuyorum. Artık yırtılmaya başladı. Toplu defter iyi olur mu? Eğer olacaksa kaç bölümlü alayım? TYT'nin tüm dersleri olacak ama yanında başka yazacak şeyler oluyor. Ne tavsiye edersiniz?
U uçan cady Centipat Katılım 7 Şubat 2024 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2024 #2 Bence her ders için ayrı defter al.
The Tribal Chief Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 9.425 Makaleler 49 Çözümler 12 8 Şubat 2024 #3 uçan cady dedi: Bence her ders için ayrı defter al. Genişletmek için tıkla... Sebebi nedir? Daha pahalıya gelmez mi?
uçan cady dedi: Bence her ders için ayrı defter al. Genişletmek için tıkla... Sebebi nedir? Daha pahalıya gelmez mi?
U uçan cady Centipat Katılım 7 Şubat 2024 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2024 #4 The Tribal Chief dedi: Sebebi nedir? Daha pahalıya gelmez mi? Genişletmek için tıkla... Biraz daha pahalıya gelebilir ama bana ayrı ayrı daha mantıklı geliyor. Neden bilmiyorum
The Tribal Chief dedi: Sebebi nedir? Daha pahalıya gelmez mi? Genişletmek için tıkla... Biraz daha pahalıya gelebilir ama bana ayrı ayrı daha mantıklı geliyor. Neden bilmiyorum
I am Negan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2018 Mesajlar 1.219 Çözümler 2 8 Şubat 2024 #5 The Tribal Chief dedi: Sebebi nedir? Daha pahalıya gelmez mi? Genişletmek için tıkla... Toplu defter al bence. Tek tek çok pahalı olur.
The Tribal Chief dedi: Sebebi nedir? Daha pahalıya gelmez mi? Genişletmek için tıkla... Toplu defter al bence. Tek tek çok pahalı olur.
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 13.886 Makaleler 15 Çözümler 457 Yer Türkiye Cumhuriyeti 8 Şubat 2024 #6 A4 kayboluyor bir de. En iyisi ayrı ayrı defter almak çünkü toplu defterlerin sayfaları da kopabiliyor ve yetmeyebiliyor.
A4 kayboluyor bir de. En iyisi ayrı ayrı defter almak çünkü toplu defterlerin sayfaları da kopabiliyor ve yetmeyebiliyor.