Not tutmak için hangi tablet alınmalı?

hasan_salih

Centipat
Daha fazla  
Öğrenciyim. Kalemiyle not tutup ders çalışabileceğim, pili ve genel performansıyla beni 3 yıl kadar üzmeyecek bir tablet arıyorum. Şimdilik aklımda bu tabletler var. Huawei'lerin hepsi aynı gibi. Google uygulamalarını 3. parti olarak kullanmak stabilite açısından çok ciddi bir sorun çıkarır mı? Samsung almayı düşünüyordum fakat Huawei'lerin ekranları bariz şekilde daha iyi.

S9FE diyorum Samsung Shoptan ögrenci indirimi ile 6 ay taksitle 12 bine alabilirsiniz.
3. part ile uğraşmayın bence Samsung iyidir.

Samsung'un da ekranı kalitesiz kalıyor. Kalbim Samsung aklım Huawei diyor. :)
Samsung alırsam pişman olmayacağımdan eminim ama niyeyse Huawei daha iyiymiş gibi hissediyorum.

Samsung'un da ekranı kalitesiz kalıyor. Kalbim Samsung aklım Huawei diyor. :)
Samsung alırsam pişman olmayacağımdan eminim ama niyeyse Huawei daha iyiymiş gibi hissediyorum.
"Kaliteden" kastınız ne tam olarak hocam? Ben 1 yıldan fazladıe kullanıyorum videolar olsun, filmler veya diziler olsun gayette kaliteli bir şekilde izleyebiliyorum.

Öğrenciyim. Kalemiyle not tutup ders çalışabileceğim, pili ve genel performansıyla beni 3 yıl kadar üzmeyecek bir tablet arıyorum. Şimdilik aklımda bu tabletler var. Huawei'lerin hepsi aynı gibi. Google uygulamalarını 3. parti olarak kullanmak stabilite açısından çok ciddi bir sorun çıkarır mı? Samsung almayı düşünüyordum fakat Huawei'lerin ekranları bariz şekilde daha iyi.

Kalem desteği bulunan herhangi bir tablet işinizi görür.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı