Not tutmak için iPad 9 vs iPad Air 5

PC den anlayan

Hectopat
Daha fazla  
Bil. Mühen. Okuyorum. Sadece teroik derslerde kullanmak için, PDF üzeri not tutmak için tablet istiyorum. iPad 9 yeter mi yoksa Air 5 mi alayım? iPad 9 100k + 2K kalem alacağım. iPad Air 5 20k + 3K kalem alacağım. Yani aradaki fiyat farkına değer mi? Bir de iPad 9 şarjı daha uzun gidiyor iPad Air'e göre. Bilgisayarım, laptopum var bu arada. Amaç not tutmak.

Son düzenleyen: Moderatör:

Not tutmak için Air resmen israf 9 alın bence ama Air diğer türlü hemen hemen her türlü önde.

Peki iPad Air 5 mi kalemiyle(23 878 ) yoksa iPad Pro M.2 kalemiyle (28 878 ) mi arada 5K var?

Fark etmez ama 9 alin bence Air 5 gereksiz pahalı.

Not tutmak için Air resmen israf 9 alın bence ama Air diğer türlü hemen hemen her türlü önde.

Peki iPad Air 5 mi kalemiyle(23 878 ) yoksa iPad Pro M.2 kalemiyle (28 878 ) mi arada 5K var?

Hocam yerinizde olsam ne 9 ne Pro ne Air alırdım size 10 çok temiz gider Air ve Pro almanız RTX4090 ile Minecraft almanız gibi olacak.

Hocam yerinizde olsam ne 9 ne Pro ne Air alırdım size 10 çok temiz gider Air ve Pro almanız RTX4090 ile Minecraft almanız gibi olacak.

Peki 10 alırsam kalemle birlikte 17.5 gibi oluyor iPad 9 12K deper mi aradaki farka.

Peki 10 alırsam kalemle birlikte 17.5 gibi oluyor iPad 9 12K deper mi aradaki farka.

Hocam performans olarak iPad 10 biraz daha iyi aşırı da fark yok ama iPad 10'un asıl özelliği daha güncel ve tuş olmadığı için bence kesinlikle değer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…