Not tutmak için tablet mi kağıt mı?

technaddicted

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, mühendislik bölümü için tabletten not tutmak mı daha avantajlı yoksa kağıt kalem mi? Kalemle yazi yazarken sürekli kalemin ucunu kırıyorum bu da beni sinir ediyor.

Neden böyle dusunuyosunuz.
Üniversitede böyle bir imkan vermişler, zaten daha çok PDF dosyalarla uğraşacağınız için direkt üstüne yazmak daha kullanışlı olur. Normal defter de aynı şekilde ama yine de dijital kitaplar ve kaynaklar çok kullanıldığı için tablet veya laptop gerekli oluyor.

Hoca kendi notlarıni paylasiyorsa not tutmaya gerek yok. Dersi dinlemek daha önemli. Bunun haricinde tercih meselesi.

Tablet daha verimli olur ama çalışabilirseniz. 1440p çözünürlük ve internet erişimi insanın aklını çeliyor bazen. Bu yüzden tablete birçok uygulamayı yüklemedim, YouTube bildirimlerini kapattım.

Bir de verim alma konusu var, kötü bir yazıya sahip olduğum için kağıt kalemle tuttuğum notlara geri dönmek zor geliyordu, yazım iyi olsaydı çok daha başarılı olurdum. Bu açıdan tablet işimi kolaylaştırıyor. Ancak tabletteki notlarımı sınıflandırıp düzenlemeyi bilmediğim zamanlarda her şey karmakarışık olmuştu, bu yüzden bir süre kağıt kaleme devam etmiştim.

On parmak yazmayı biliyorsanız klavye de alabilirsiniz (insanları rahatsız etmeyen bir yerde çalışma imkânınız varsa). Kendi notunuzu yazmak için güzel ve iyi not tutuyorsanız not üretip satmak da kolay oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…