ashmatra Yoctopat Katılım 23 Nisan 2025 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 23 Nisan 2025 #1 Selamlar, vizeden 14 aldım. Finalden en az 75 alabilirsem koşullu olarak geçiyorum fakat bu ortalamamı düşürecek, bu yüzden finale ve büte girmeyip seneye dersi tekrar alsam olur mu? Ortalamam düzelir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Nisan 2025
Selamlar, vizeden 14 aldım. Finalden en az 75 alabilirsem koşullu olarak geçiyorum fakat bu ortalamamı düşürecek, bu yüzden finale ve büte girmeyip seneye dersi tekrar alsam olur mu? Ortalamam düzelir mi?
Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.550 Makaleler 5 Çözümler 274 23 Nisan 2025 #2 Yerinizde olsam bu riske girmem, seneye ne olacağını nereden bileceksiniz. Allah korusun başınıza bir şey gelse ekstra yük olarak kalacak sizin için.
Yerinizde olsam bu riske girmem, seneye ne olacağını nereden bileceksiniz. Allah korusun başınıza bir şey gelse ekstra yük olarak kalacak sizin için.
jungere Decapat Katılım 7 Temmuz 2023 Mesajlar 170 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2025 #3 Finale girmezsen FF veya VF olacak yine ortalamanı etkileyecek. Koşullu geçtiğin dersi de daha sonra alıp yükseltebilirsin.
Finale girmezsen FF veya VF olacak yine ortalamanı etkileyecek. Koşullu geçtiğin dersi de daha sonra alıp yükseltebilirsin.