E EnsAkd00 Centipat Katılım 23 Ocak 2024 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2024 #1 Tosla'da kimlik doğrulaması yapacağım ama cihazımda NFC olmadığı için yapamıyorum. Bunun bir çözümü var mı?
Tosla'da kimlik doğrulaması yapacağım ama cihazımda NFC olmadığı için yapamıyorum. Bunun bir çözümü var mı?
Çözüm tereyagburak 19 Şubat 2024 EnsAkd00 dedi: Tosla'da kimlik doğrulaması yapacağım ama cihazımda NFC olmadığı için yapamıyorum. Bunun bir çözümü var mı? Genişletmek için tıkla... Telfonda NFC var bu videodan yardım alabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
EnsAkd00 dedi: Tosla'da kimlik doğrulaması yapacağım ama cihazımda NFC olmadığı için yapamıyorum. Bunun bir çözümü var mı? Genişletmek için tıkla... Telfonda NFC var bu videodan yardım alabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
tereyagburak Hectopat Katılım 19 Mayıs 2023 Mesajlar 1.851 Makaleler 4 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2024 #2 EnsAkd00 dedi: Tosla'da kimlik doğrulaması yapacağım ama cihazımda NFC olmadığı için yapamıyorum. Bunun bir çözümü var mı? Genişletmek için tıkla... Telfonda NFC var bu videodan yardım alabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi Çözüm
EnsAkd00 dedi: Tosla'da kimlik doğrulaması yapacağım ama cihazımda NFC olmadığı için yapamıyorum. Bunun bir çözümü var mı? Genişletmek için tıkla... Telfonda NFC var bu videodan yardım alabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS E EnsAkd00 Centipat Katılım 23 Ocak 2024 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2024 #3 tereyagburak dedi: Telfonda NFC var bu videodan yardım alabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Teşekkürler Artı 0 Eksi
tereyagburak dedi: Telfonda NFC var bu videodan yardım alabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Teşekkürler
S SMDKSNGR Picopat Katılım 17 Şubat 2024 Mesajlar 94 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2024 #4 Evet var. Note 8 de bile vardı. Artı 0 Eksi
tereyagburak Hectopat Katılım 19 Mayıs 2023 Mesajlar 1.851 Makaleler 4 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2024 #5 EnsAkd00 dedi: Teşekkürler Genişletmek için tıkla... Çözüm olarak işaretler misin? Mesajın sağ tarafında tik butonu var. Artı 0 Eksi
EnsAkd00 dedi: Teşekkürler Genişletmek için tıkla... Çözüm olarak işaretler misin? Mesajın sağ tarafında tik butonu var.