Note 10 Plus alınır mı?

Fatih_42

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba. Abim yeni telefon alacak. S7 Edge kullanıyor 3 senedir? Note 10 Plus hoşuna gitti. Samsung harici telefon hiç kullanmadı ve yine kullanmak istemiyor. İşi gereği telefonla çok konuşan birisi ve yoğun kullanır. Bataryasi ve performansı nasıl? Tavsiye eder misiniz?

Merhaba. Abim yeni telefon alacak. S7 Edge kullanıyor 3 senedir? Note 10 Plus hoşuna gitti. Samsung harici telefon hiç kullanmadı ve yine kullanmak istemiyor. İşi gereği telefonla çok konuşan birisi ve yoğun kullanır. Bataryasi ve performansı nasıl? Tavsiye eder misiniz?
Yeni nesil telefonlar çıkınca alsın daha ucuzlar.

Tavsiye eder misiniz?
Şahsen etmem. Bir Android telefona o kadar para vermeye lüzum görmüyorum. O paraya iOS'lu telefon alınır, uzun yıllar stabil şekilde kullanılır. Hatta WiFi+Cellular içeren bir iPad PRO 2020 en mantıklısı olur. :)

Screenshot_2020-06-28 iPhone 8 üretimi durduruldu iPhone 8 serisi için yolu sonu - ShiftDelete...png

Screenshot_2020-06-28 iPhone 8 üretimi durduruldu iPhone 8 serisi için yolu sonu - ShiftDelete...png

Yorumu yazan arkadaş çok haklı. Kendisine kesinlikle katılıyorum.

Son düzenleme:
Şahsen etmem. Bir Android telefona o kadar para vermeye lüzum görmüyorum. O paraya iOS'lu telefon alınır, uzun yıllar stabil şekilde kullanılır. Hatta iPad PRO 2020 en mantıklısı olur. :)
İphone istemiyor aslında ben de dedim de istemedi.
Alınır. Herhangi bir soru işareti var mı abinin aklında?
Dediğim gibi çok konuşan ve yoğun kullanıyor. Bataryasi önemli ve performansı da.

Note serisine pek iyi bakmıyorum. Nedeni ise bataryası. Şu Note serisinin bataryaları hiç sağlam değil ve hala da halledemediler. Bunu Note 4 ve Note 8 kullanmış biri olarak yazıyorum. Samsung alacaksa S10 Plus'a bakabilir.

Note serisine pek iyi bakmıyorum. Nedeni ise bataryası. Şu Note serisinin bataryaları hiç sağlam değil ve hala da halledemediler. Bunu Note 4 ve Note 8 kullanmış biri olarak yazıyorum. Samsung alacaksa S10 Plus'a bakabilir.
Ben kendim Note 8 kullanıyorum zaten ve hiç memnun değilim. S10 Plus'da da belli bir süre sonra batarya performansı düşüyormuş.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı